Medicii Regelui Charles, nevoiți să intervină de urgență. William a și sărit în ajutorul tatălui său!

7 iunie, 2024

În toiul tratamentului anti-cancer, suveranul britanic încearcă să bifeze cât mai multe angajamente regale, însă nu trebuie nici să exagereze cu munca. Vizibil emoționat și obosit la un eveniment de mare amploare, Regele Charles a fost tras pe tușă de medicii lui.

image

Surse regale au confirmat că Regele Charles al III-lea avea să lipsească de la ceremonia internațională de comemorare a 80 de ani de la Ziua Z sau D-Day, adică de la debarcarea trupelor aliate în Normandia, la sfatul echipei sale medicale, iar fiul său cel mare, Prințul William, a acționat imediat și l-a înlocuit cu brio pe tatăl său.   

William l-a reprezentat pe Regele Charles la evenimentul sombru de ieri, 6 iunie, după ce medicii suveranului britanic au considerat că „s-a mers prea departe” cu munca depusă în timp ce monarhul își continuă tratamentul pentru cancerul cu care a fost diagnosticat.

Nu cu mult timp în urmă, Charles a primit undă verde de la medici pentru a-și relua activitatea, însă nu trebuie uitat că Regele Charles se află încă într-o perioadă vulnerabilă din viața sa, făcând regulat tratament anti-cancer.

Având în vedere acest lucru, echipa sa medicală îi monitorizează programul și, la primul semn că s-a depășit o limită acceptabilă de timp și energie consumate lucrând, intervin și îi recomandă monarhului să se retragă puțin pe margine, pentru a se odihni și a-și reîncărca bateriile.

Așa s-a întâmplat și ieri, când Prințul William a intervenit pe ultima sută de metri și l-a înlocuit pe tatăl său pe plaja Omaha, unde s-au reunit nu mai puțin de 25 de lideri mondiali, precum președintele american Joe Biden și șeful statului francez Emmanuel Macron sau președintele Ucrainei, Zelensky, pentru a marca învingerea lui Adolf Hitler de către trupele aliate, în urmă cu opt decenii.

image

A fost pentru prima dată când William și-a înlocuit tatăl la un eveniment de asemenea amploare, iar regele s-a arătat „încântat” că l-a avut alături pe fiul său pentru a-l reprezenta în fața lumii întregi, care a urmărit comemorarea istorică.

„Cu profundă recunoștință ne amintim de ei și de toți cei care și-au servit țara în acele momente critice”, a ținut să spună Regele Charles în discursul pe care l-a susținut înainte de evenimentul de pe plaja Omaha, când a vorbit cu lacrimi în ochi despre veteranii prezenți și colegii lor, care și-au pierdut viața pe 6 iunie 1944.

Regele Charles și-a șters de câteva ori lacrimile la comemorarea D-Day, emoția simțită de acesta fiind vizibilă. Acesta este și motivul pentru care medicii lui au fost nevoiți să ia măsuri cât mai repede. Fiind trup și suflet alături de suveranul bolnav în tot procesul acestuia de vindecare și recuperare, medicii trag câte un semnal de alarmă atunci când consideră necesar.

Mai multe pentru tine...
image

Vestea bună e că, după pauza scurtă făcută de monarh, Regele Charles se poate întoarce la datorie. Cel puțin Palatul Buckingham n-a semnalat nicio schimbaje majoră în agenda regelui.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg