„Meghan mi-a zis să dispar după ce l-a întâlnit pe Harry”. Cine acuză ducesa?

19 mai, 2023

Relația pe care Ducesa de Sussex o are cu Prințul Harry este cea care a scos-o în prim plan, i-a făcut rost de un titlu regal și i-a asigurat un trai lipsit de griji materiale. Cum să nu-i dedice Meghan tot timpul din lume și toată energia de care e capabilă?! Chiar dacă asta înseamnă să lase baltă o prietenie frumoasă…

image

Am putea spune că, atunci când și-a întâlnit prințul în carne și oase, Meghan Markle a fost atât de fascinate și de îndrăgostită de el, încât a uitat de restul lumii. E posibil și asemenea scenariu, cum nu-i exclus nici că fosta actriță și-a propus să uite de trecut și să-și dorescă să se concentreze pe noua viață pe care doar un prinț adevărat i-o putea oferi. Indiferent de motiv, o fostă prietenă de-ale ducesei se plânge că a fost dată la o parte din secunda în care Harry a intrat în viața lui Meghan.

O anume Millie Mackintosh susține că Meghan Markle a rupt complet legătura cu ea la scurt timp după ce l-a întâlnit pe Prințul Harry și a devenit iubita lui.

„Mi-a dat cu flit!”, spune Mackintosh lucrurilor pe nume în podcastul de miercuri, 17 mai, Mumlemmas & More with Millie & Charlie. Millie a dezvăluit că ultima dată când a comunicat cu Markle a fost când a primit un răspuns rece din partea lui Meghan, care tocmai devenise iubita oficială a Prințului Harry.

„N-am mai auzit niciun cuvânt din partea ei și nici eu nu i-am mai trimis niciun mesaj, pentru că am simțit că-mi spusese să mă duc naibii în acel ultim mesaj de la ea. Meghan Markle m-a trimis la plimbare, dragilor!”, a ținut să anunțe fosta ei prietenă.

image

Mackintosh a întâlnit-o, pentru prima dată, pe Markle la deschiderea unui hotel din Istanbul în 2015, iar, după acel eveniment, au păstrat legătura și s-au apropiat una de alta. Drupă ce a devenit publică idila dintre fosta actriță americană și Harry, Millie voia doar să se asigure că prietena ei era OK în toată acea nebunie care a urmat publicării știrii că ea și prințul britanic formează un cuplu.

„Știu ce înseamnă să ai asemenea expunere, ca presa să-ți monitorizeze fiecare pas. Te poate copleși toată acea atenție și poate deveni chiar inconfortabilă situația, așa că i-am trimis un mesaj de genul: «Hei, sper că ești OK! Mă gândesc la tine»”, a declarat fosta amică a ducesei.

Mackintosh susține că Markle i-a răspuns ca niciodată până atunci: „Ceea ce am înțeles eu din acel mesaj e că probabil avea nevoie de puțin spațiu, să fie lăsată în pace. Poate că avea nevoie să se răcorească puțin, poate era nervoasă, sub o mare presiune… Așa că nu i-am mai scris niciodată după aceea. Dar, drept să zic, mă așteptam să menținem, totuși, legătura”, a declarat celebrul influencer.

Vedeta britanică de reality show crede că Ducesa de Sussex a trimis-o la plimbare pentru că nu voia să fie asociată cu ea. „Ce puteam să-i ofer eu atunci? Ea își întâlnise prințul ei. Eu eram atunci într-un reality show și ea probabil că s-a gândit că nu poate fi asociată cu emisiunea Made in Chelsea: «Eu o să fiu regală de-acum înainte!»”, a adăugat fosta amică a lui Meghan.

Mai multe pentru tine...
image

Englezoaica de 33 de ani recunoaște că felul în care Meghan s-a debarasat de ea a făcut-o că se simtă „ca naiba”, mai ales că apoi nici măcar n-a fost invitată la nunta lui Markle cu Pronțul Harry, în 2018. „M-a durut că presa a scris tot felul de articole despre cum n-am fost eu invitată la nunta regală. Eu nu greșisem cu nimic, dar asta n-a contat, numele meu era implicat în articole negative, iar eu mă simțeam foarte prost din cauza asta”, a continuat vedeta pe același ton.

Mackintosh declară că cele două tinere s-au împrietenit având în comun divorțul de foștii lor parteneri. Meghan nu știa pe nimeni în Londra pe-atunci și Millie a avut grijă de ea în Marea Britanie: „Am dus-o în locurile mele preferate, pentru că ea nu știa prea multă lume, am mers împreună în saloane de manichiură, i-am dat toate contactele mele”. Cu toate astea, Meghan n-a mai vrut să aibă de-a face cu ea odată ce prințul britanic a intrat în peisaj!

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg