Meghan Markle, definiția eleganței în același sacou pe care l-a purtat când a fost prima dată însărcinată

11 mai, 2024

Turneul din Nigeria a continuat pentru Ducesa de Sussex și Prințul Harry cu o vizită la sediul Apărării din Abuja, unde Meghan a captat toate privirile în ținuta ei all white.

image

Imaginea purității. Ducesa mizează pe un aspect simplu și extrem de elegant cu acest costum alb, care contrastează flatant cu nuanții pielii ei și șuvițele brunete. Se pare că Meghan a purtat acum, în Nigeria, același sacou cu care s-a prezentat, în 2018, la Invictus Games, în Sydney.

Taiorul Altuzarra Acacia, în valoare de 1.595 de dolari, este cambrat frumos pe talie și evidențiază perfect silueta suplă a ducesei. La fel de bine i-a stat lui Meghan și în urmă cu cinci ani, când îl purta în pântec pe primul ei copil, Prințul Archie, sarcina nefiind încă extrem de vizibilă atunci.   

N-a fost pentru prima dată, în cursul zilei de ieri, când Meghan Markle a adus un omagiu unuia dintre momentele speciale din viața ei. De dimineață, s-a prezentat în fața lumii într-o rochie maxi peach, creată de designerul californian Heidi Merrick, care s-a lansat în 2018, anul în care ducesa a devenit soția lui Harry. Așadar, a ținut astfel să marcheze nunta regală care i-a schimbat radical viața.    

Și asta nu e tot! Rochia peach a ducesei – în valoare de 572 de dolari – este intitulată Windsor, numele oficial al rudelor ei regale. Cu alte cuvinte, Meghan e posibil să le fi adus un omagiu membrilor familiei regale britanice, pe care i-a atacat sistematic încă de când a renunțat la îndatoririle regale, în martie 2020. Să înțelegem că le transmite astfel o ramură de măslin?...

image

În ceea ce privește sacoul Altuzarra, Meghan l-a asoratat unor pantaloni albi, care poartă aceeași semnătură, și cu un tricou alb, simplu, pe dedesubt. Ca accesorii a preferat inelul ei de 62.000 de dolari, de la Lorraine Schwartz, pe care l-a mai purtat și în trecut.  

Machiajul ducesei a fost, de asemenea, de mare efect, cu gloss roz, obrajii perfect conturați de blush și un smokey eyes care-i evidențiază minunat privirea. Pentru a adăuga un plus de feminitate întregului look, Markle a optat pentru niște bucle lejere, care-i complimentează minunat chipul.

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg