Meghan Markle vrea să îi facă lui Lilibet un cadou de 410.000 de lire sterline

11 noiembrie, 2022
meghan si harry

Lilibet Diana Mountbatten Windsor ar putea moșteni bijuterii în valoare de 410.000 de lire sterline de la Meghan și Prințesa Diana.

Fiica lui Meghan Markle, Lilibet, ar putea dobândi o cantitate substanțială de bijuterii când va fi mai mare. Familia regală este mândra deținătoare a unora dintre cele mai valoroase exponate din lume

Regalii au, de asemenea, propriile lor pietre prețioase speciale și adesea scumpe. Prințesa Charlotte și Lillibet probabil că le vor moșteni într-o zi.

Fiica lui Meghan Markle urmează să se aleagă cu câteva bijuterii de la mama ei și câteva piese de la bunica ei, Diana, Prințesa de Wales. Potrivit experților în bijuterii, suma pe care Lilibet ar putea-o moșteni într-o zi s-ar putea ridica la 410.000 de lire sterline.

În fruntea listei se află brățara Cartier de 150.000 lire sterline a Ducesei de Sussex, pe care a purtat-o ​​în ziua nunții sale cu Prințul Harry, de la Castelul Windsor, în 2018. Brățara are 104 diamante tăiate strălucitor și 52 diamante tăiate baghetă.

Mai multe pentru tine...

Expertul principal în diamante, Maxwell Stone, a declarat pentru The Daily Mirror că brățara este fabuloasă și Lilibet ar putea decide să o poarte în ziua nunții ei.

„În valoare de 150.000 de lire sterline, uimitoarea brățară a lui Meghan este compusă din aur alb de 18K, cu 104 diamante tăiate strălucitor în valoare totală de 4,50 carate și 52 de diamante tăiate baghetă însumând 5,61 carate.

Purtată de Meghan în ziua nunții ei, aceasta ar fi o piesă încântătoare pentru moștenirea lui Lilibet”.

Fiica lui Harry ar putea moșteni și inelul Duceselor Asprey Aquamarine, care i-a aparținut anterior Dianei, Prințesa de Wales.

Inelul are o valoare estimată la aproximativ 75.000-85.000 de lire sterline și a fost purtat de Diana doar de două ori. Apoi a fost dat de Ducele de Sussex ducesei pentru nunta lor.

Lilibet ar putea avea și brățara din aur de 25 de mii de lire sterline a bunicii sale. Mama ei a fost văzută purtând-o la începutul acestui an la NAACP Image Awards din California.

Libet ar putea obține, de asemenea, cerceii Cartier de 3.500 lire sterline și ceasul Cartier Tank Française al Dianei. Într-o zi, la ea ar putea ajunge și inelul de logodnă al lui Meghan, de 120.000 de lire sterline.Recente pe Ok! Magazine

Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes  GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg  Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg
Prințul William și părinții lui, Charles și Diana foto  GettyImages jpg