Meghan Markle vrea să îi facă lui Lilibet un cadou de 410.000 de lire sterline

11 noiembrie, 2022
meghan si harry

Lilibet Diana Mountbatten Windsor ar putea moșteni bijuterii în valoare de 410.000 de lire sterline de la Meghan și Prințesa Diana.

Fiica lui Meghan Markle, Lilibet, ar putea dobândi o cantitate substanțială de bijuterii când va fi mai mare. Familia regală este mândra deținătoare a unora dintre cele mai valoroase exponate din lume

Regalii au, de asemenea, propriile lor pietre prețioase speciale și adesea scumpe. Prințesa Charlotte și Lillibet probabil că le vor moșteni într-o zi.

Fiica lui Meghan Markle urmează să se aleagă cu câteva bijuterii de la mama ei și câteva piese de la bunica ei, Diana, Prințesa de Wales. Potrivit experților în bijuterii, suma pe care Lilibet ar putea-o moșteni într-o zi s-ar putea ridica la 410.000 de lire sterline.

În fruntea listei se află brățara Cartier de 150.000 lire sterline a Ducesei de Sussex, pe care a purtat-o ​​în ziua nunții sale cu Prințul Harry, de la Castelul Windsor, în 2018. Brățara are 104 diamante tăiate strălucitor și 52 diamante tăiate baghetă.

Mai multe pentru tine...

Expertul principal în diamante, Maxwell Stone, a declarat pentru The Daily Mirror că brățara este fabuloasă și Lilibet ar putea decide să o poarte în ziua nunții ei.

„În valoare de 150.000 de lire sterline, uimitoarea brățară a lui Meghan este compusă din aur alb de 18K, cu 104 diamante tăiate strălucitor în valoare totală de 4,50 carate și 52 de diamante tăiate baghetă însumând 5,61 carate.

Purtată de Meghan în ziua nunții ei, aceasta ar fi o piesă încântătoare pentru moștenirea lui Lilibet”.

Fiica lui Harry ar putea moșteni și inelul Duceselor Asprey Aquamarine, care i-a aparținut anterior Dianei, Prințesa de Wales.

Inelul are o valoare estimată la aproximativ 75.000-85.000 de lire sterline și a fost purtat de Diana doar de două ori. Apoi a fost dat de Ducele de Sussex ducesei pentru nunta lor.

Lilibet ar putea avea și brățara din aur de 25 de mii de lire sterline a bunicii sale. Mama ei a fost văzută purtând-o la începutul acestui an la NAACP Image Awards din California.

Libet ar putea obține, de asemenea, cerceii Cartier de 3.500 lire sterline și ceasul Cartier Tank Française al Dianei. Într-o zi, la ea ar putea ajunge și inelul de logodnă al lui Meghan, de 120.000 de lire sterline.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg