Îl iartă soția lui Harry? Designerul lui Meghan Markle susține că s-a lăsat inspirat de Kate Middleton când a creat ultima sa colecție

1 noiembrie, 2022
camilla  meghan  kate  harry

Roland Mouret este prietenul lui Meghan Markle de ani buni, dar susține că Kate Middleton a fost cea care l-a inspirat în realizarea celei mai recente colecții.

 Mouret s-a aflat, de asemenea, în spatele rochiei alb-negru a Prințesei de Wales, în valoare de 2.700 de lire sterline, pe care a purtat-o ​​la premiera Top Gun Maverick, în luna mai, la Londra.

kate  tom cruise jpg

Cu toate acestea, el este descris drept designerul favorit al lui Meghan Markle și a stabilit o prietenie strânsă cu ducesa de Sussex. Soția Prințului Harry a purtat o rochie Roland Mouret chiar în ajunul nunții ei din 2018.

Designerul francez din Londra a dezvăluit pentru Sunday Times că este mândru că este capabil să facă lucruri care o pot ajuta să iasă în evidență.

„Ea reprezintă felul în care o femeie crește, felul în care o femeie nu stă în urmă, ci lângă. Sentimentul de egalitate pe care l-a creat este puternic”.

Mouret recunoaște că s-a gândit la Prințesa de Wales atunci când a creat cea mai nouă colecție a sa, care va apărea în primăvara anului 2023. Mouret spune despre o nouă rochie portocalie cu mâneci scurte că este „rochia lui Kate” : „Fac lucruri în care ea să se simte protejată și lumea să se uite la ea".

Cu toate acestea, comentariile lui Mouret vin la mai puțin de un an după ce a anunțat că și-a închis magazinul Mayfair. Designerul a renunțat, de asemenea, la cei 80 de lucrători ai săi, deoarece pandemia i-a afectat în mod negativ compania.

Mouret a avut vânzări de 16 milioane de lire sterline în 2019. Cu toate acestea, bărbatul de 61 de ani a realizat un profit de doar 950.000 de lire sterline.



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg