Meghan și Harry sunt geloși pe William și Kate. “Ducele voia să fie Rege”

4 ianuarie, 2023
kate-  william - harry

Meghan Markle și Prințul Harry sunt geloși pe Prințul și Prințesa de Wales, spune un expert regal. Comentariile vin cu doar câteva zile înainte ca Prințul Harry să își lanseze memoriile, Spare.

Expertul regal Kinsey Schofield și-a expus gândurile despre relația dintre ducii de Sussex și Prințul și Prințesa de Wales.

„Cred că Harry și Meghan sunt geloși pe Prințul și Prințesa de Wales”, afirmă Schofield. Ea susține că atunci când Prințul Harry era mai tânăr le-a spus mai multor persoane, inclusiv mamei sale, Prințesa Diana, că voia să fie Rege.

Schofield îi vizează, de asemenea, pe ducii de Sussex care nu au recunoscut că o mare parte din popularitatea lor a derivat din poziția lor în cadrul familiei regale.

"Oamenii nu stăteau la coadă pe străzi pentru a o întâlni pe Meghan Markle din producția Suits. Au vrut să o cunoască pe iubita și soția Prințului Harry", a mai spus ea.

„Problemele” Prințului William și ale lui Kate Middleton cu Meghan nu au venit din gelozie potrivit lui Schofield, ci mai degrabă dintr-un alt set de valori.

"Problemele lui William și Kate cu Meghan nu au avut nimic de-a face cu gelozia. Valorile lor erau doar dramatic diferite de cele ale lui Meghan Markle", mai spune Schofield.

Sursele susțin că Prințul William și Kate Middleton se vor confrunta cu critici în viitoarea carte a Prințului Harry, Spare.

Editorii spun că manuscrisul a fost scris cu onestitate. Lansarea vine la scurt timp după ce ducii au lansat pe Netflix seria de documentare Harry & Meghan.

Episoadele detaliază relațiile lui Meghan și Harry, precum și luptele lor cu regalii și mass-media după intrarea lui Meghan în familia regală.  Având în vedere că memoriile prințului Harry urmează să apară săptămâna viitoare, există speculații că Meghan ar putea căuta să-și scrie propriile trăiri.  Schofield crede că Meghan intenționează să-și pună propria poveste pe hârtie.

Mai multe pentru tine...

„Meghan va scrie o carte. Să sperăm că ea va înclina spre leadership sau filantropie, pentru că și instituțiile media americane se îndreaptă asupra lor acum”.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg