Meghan și Harry sunt geloși pe William și Kate. “Ducele voia să fie Rege”

4 ianuarie, 2023
kate-  william - harry

Meghan Markle și Prințul Harry sunt geloși pe Prințul și Prințesa de Wales, spune un expert regal. Comentariile vin cu doar câteva zile înainte ca Prințul Harry să își lanseze memoriile, Spare.

Expertul regal Kinsey Schofield și-a expus gândurile despre relația dintre ducii de Sussex și Prințul și Prințesa de Wales.

„Cred că Harry și Meghan sunt geloși pe Prințul și Prințesa de Wales”, afirmă Schofield. Ea susține că atunci când Prințul Harry era mai tânăr le-a spus mai multor persoane, inclusiv mamei sale, Prințesa Diana, că voia să fie Rege.

Schofield îi vizează, de asemenea, pe ducii de Sussex care nu au recunoscut că o mare parte din popularitatea lor a derivat din poziția lor în cadrul familiei regale.

"Oamenii nu stăteau la coadă pe străzi pentru a o întâlni pe Meghan Markle din producția Suits. Au vrut să o cunoască pe iubita și soția Prințului Harry", a mai spus ea.

„Problemele” Prințului William și ale lui Kate Middleton cu Meghan nu au venit din gelozie potrivit lui Schofield, ci mai degrabă dintr-un alt set de valori.

"Problemele lui William și Kate cu Meghan nu au avut nimic de-a face cu gelozia. Valorile lor erau doar dramatic diferite de cele ale lui Meghan Markle", mai spune Schofield.

Sursele susțin că Prințul William și Kate Middleton se vor confrunta cu critici în viitoarea carte a Prințului Harry, Spare.

Editorii spun că manuscrisul a fost scris cu onestitate. Lansarea vine la scurt timp după ce ducii au lansat pe Netflix seria de documentare Harry & Meghan.

Episoadele detaliază relațiile lui Meghan și Harry, precum și luptele lor cu regalii și mass-media după intrarea lui Meghan în familia regală.  Având în vedere că memoriile prințului Harry urmează să apară săptămâna viitoare, există speculații că Meghan ar putea căuta să-și scrie propriile trăiri.  Schofield crede că Meghan intenționează să-și pună propria poveste pe hârtie.

Mai multe pentru tine...

„Meghan va scrie o carte. Să sperăm că ea va înclina spre leadership sau filantropie, pentru că și instituțiile media americane se îndreaptă asupra lor acum”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}