William a făcut-o pe Kate Middleton să plângă după ce a schimbat planurile pentru Anul Nou

3 ianuarie, 2023
kate si william

Kate Middleton „a plecat în lacrimi” după ce Prințul William a schimbat planurile de Anul Nou.

Kate și William au trecut printr-o perioadă dificilă timp de câțiva în relația lor. Pe atunci, Prințul se lupta cu îndoielile.

Prințesa de Wales a fost odată lăsată „în lacrimi”, de William  care se răzgândise să își petreacă Revelionul cu familia Middleton. Expertul regal Katie Nicholl spune că regalul și-a informat iubita de atunci că planurile s-au schimbat doar cu câteva zile înainte, după ce a fost îndemnat de Regină și de Charles să nu grăbească cu relația lor. Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp după ce acesta a confirmat că va petrece noul an cu familia sa la Sandringham.

În cartea ei din 2011, The Making of a Royal Romance, Nicholl a spus: „ William s-a așezat cu tatăl său și cu bunica lui pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul său cu Kate. Amândoi l-au sfătuit să nu se grăbească”.

Prințul William a cunoscut-o pe Kate Middleton la Universitatea St Andrew's în 2001. Cei doi au împărtășit o prietenie strânsă înainte de a începe o relație în al doilea an de universitate.

Kate și William au împărțit locuința cu câțiva dintre colegii lor de clasă, asta înainte ca povestea lor să îmbrace alte forme.

La mijlocul anilor 2000, Kate devenise o figură binecunoscută în cercurile regale. Ea apărea adesea alături de Prințul William la evenimentele regale și chiar participase la absolvirea Academiei Militare Regale Sandhurst cu doar câteva săptămâni înainte ca relația lor să se destrame.

Mai multe pentru tine...

Cei doi s-au despărțit pentru câteva luni în 2007, Kate fiind fotografiată la o petrecere cu sora sa mai mică, Pippa, și prietenii lor.

Dar la câteva luni de la despărțire, Prințul William a reluat legătura și de atunci au fost nedespărțiți.

Kate a recunoscut mai târziu că „nu a fost foarte fericită” de ruptură, dar asta a dovedit că relația lor va dura.

„La acel moment nu eram foarte fericită, dar asta m-a făcut o persoană mai puternică. Am aflat lucruri despre mine pe care până atunci nu le conștientizasem.

Cred că o relație te poate consuma destul de mult când ești mai tânăr. Am apreciat foarte mult acel timp, deși nu știam la acel moment”.

Prințul William a remarcat, de asemenea, că scurta despărțire a fost bună pentru cuplu.

Iar comentatorul Kinsey Schofield susține că frumoasa Kate a reușit să căștige admirația Reginei, după ce aceasta a refuzat să discute despre relația ei cu William.

„Familia regală știa că este o fată bună, știau că nu vorbea cu presa, pentru că între acele despărțiri și-a ținut gura închisă”, spune Schofield.

Kate și William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, după ce Prințul a făcut cererea în timpul unei vizite în Botswana cu un an înainte.

Ei au devenit Duce și Ducesă de Cambridge după ce Regina i-a dăruit titlul nepotului ei la căsătoria lor și au devenit Prinț și Prințesă de Wales în septembrie, după ce moartea Majestății Sale a dus la urcarea pe tron ​​a Regelui Charles al III-lea.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}