Misiune: posibilă. Tom Cruise și Regina, prieteni buni înainte de moartea monarhului

6 noiembrie, 2022

Sunday Times of London susține că regretata regină britanică și actorul hollywoodian s-au apropiat destul de mult în timpul acestei veri, adică cu câteva săptămâni bune înainte ca suveranul britanic să-și dea ultima suflare.

image

Starul din Top Gun a luat parte la Jubileul de Platină al Elisabetei a II-a, însă a ratat șansa de-a o întâlni atunci personal pe regretata regină din simplul motiv că ea întâmpina probleme de mobilitate și n-a reușit să apară în public la evenimentele care au marcat cei 70 de ani petrecuți de ea pe tronul britanic.

„Regina și-a exprimat regretul că n-a putut să-l întâlnească pe Tom la eveniment, motiv pentru care actorul american a fost invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, în timpul căruia Cruise a fost tratat ca o regalitate. După turul respectiv, acesta a luat ceaiul cu regina”, a dezvăluit o sursă pentru Sunday Times of London.

Întreaga vizită a fost un real succes, cei doi bucurându-se din plin de timpul petrecut împreună, iar Tom având posibilitatea de-a trage un foc de armă ceremonial în onoarea reginei. „Ea s-a bucurat mult că l-a întâlnit pe Tom Cruise, iar cei doi s-au înțeles foarte bine împreună. De fapt, au petrecut un timp atât de plăcut unul cu altul, încât regina l-a invitat să ia prânzul cu ea. Iar actorul a ajuns la castel cu elicopterul cu asemenea ocazie”, a adăugat sursa regală.

Tom Cruise și Regina Elisabeta a II-a și-au propus ulterior să te întâlnească din nou și să ia masa împreună, însă monarhul britanic a murit pe 8 septembrie, la 96 de ani, și vedeta hollywoodiană n-a mai reușit să se bucure de compania reginei.

Admirația actorului pentru regretatul monarh a devenit evidentă încă înainte ca cei doi să se întâlnească față în față și chiar înainte de-a participa la celebrarea Julibeului de Platină din mai 2022. Tom a avut numai cuvinte de laudă la adresa Reginei Elisabeta a II-a în timpul unui interviu televizat.

Mai multe pentru tine...

„E, pur și simplu, o femeie pe care o admir extrem de mult. Cred că este o persoană care dă dovadă de foarte multă demnitate, iar eu îi admir devotamentul de care este în stare. Tot ceea ce a reușit să facă a fost istoric!”, a declarat Cruise chiar înainte de-a o întâlni personal pe Regina Elisabeta.

Ce păcat că cei doi n-au mai reușit să se întâlnească și să-și continue relația frumoasă de prietenie, dar măcar actorul american are o amintire de preț legată de femeia care i-a stârnit atât de mult admirația!  

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG