Misiune: posibilă. Tom Cruise și Regina, prieteni buni înainte de moartea monarhului

6 noiembrie, 2022

Sunday Times of London susține că regretata regină britanică și actorul hollywoodian s-au apropiat destul de mult în timpul acestei veri, adică cu câteva săptămâni bune înainte ca suveranul britanic să-și dea ultima suflare.

image

Starul din Top Gun a luat parte la Jubileul de Platină al Elisabetei a II-a, însă a ratat șansa de-a o întâlni atunci personal pe regretata regină din simplul motiv că ea întâmpina probleme de mobilitate și n-a reușit să apară în public la evenimentele care au marcat cei 70 de ani petrecuți de ea pe tronul britanic.

„Regina și-a exprimat regretul că n-a putut să-l întâlnească pe Tom la eveniment, motiv pentru care actorul american a fost invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, în timpul căruia Cruise a fost tratat ca o regalitate. După turul respectiv, acesta a luat ceaiul cu regina”, a dezvăluit o sursă pentru Sunday Times of London.

Întreaga vizită a fost un real succes, cei doi bucurându-se din plin de timpul petrecut împreună, iar Tom având posibilitatea de-a trage un foc de armă ceremonial în onoarea reginei. „Ea s-a bucurat mult că l-a întâlnit pe Tom Cruise, iar cei doi s-au înțeles foarte bine împreună. De fapt, au petrecut un timp atât de plăcut unul cu altul, încât regina l-a invitat să ia prânzul cu ea. Iar actorul a ajuns la castel cu elicopterul cu asemenea ocazie”, a adăugat sursa regală.

Tom Cruise și Regina Elisabeta a II-a și-au propus ulterior să te întâlnească din nou și să ia masa împreună, însă monarhul britanic a murit pe 8 septembrie, la 96 de ani, și vedeta hollywoodiană n-a mai reușit să se bucure de compania reginei.

Admirația actorului pentru regretatul monarh a devenit evidentă încă înainte ca cei doi să se întâlnească față în față și chiar înainte de-a participa la celebrarea Julibeului de Platină din mai 2022. Tom a avut numai cuvinte de laudă la adresa Reginei Elisabeta a II-a în timpul unui interviu televizat.

Mai multe pentru tine...

„E, pur și simplu, o femeie pe care o admir extrem de mult. Cred că este o persoană care dă dovadă de foarte multă demnitate, iar eu îi admir devotamentul de care este în stare. Tot ceea ce a reușit să facă a fost istoric!”, a declarat Cruise chiar înainte de-a o întâlni personal pe Regina Elisabeta.

Ce păcat că cei doi n-au mai reușit să se întâlnească și să-și continue relația frumoasă de prietenie, dar măcar actorul american are o amintire de preț legată de femeia care i-a stârnit atât de mult admirația!  

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg