Momentul în care William și-a dat seama de caracterul lui Meghan Markle. Cearta care a schimbat lucrurile la Palat

30 septembrie, 2022
meghan2 profimedia jpg

Prințul William a fost lăudat pentru că a susținut personalul de la Palat după ce au început să apară acuzații de agresiune care se îndreptau către Meghan Markle.

Reporterul Valentine Low susține într-o nouă carte, Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown ,  că Prințul William i-a oferit unei tinere femei consilier regal un umăr pe care să plângă după tratamentul dur pe care se presupune că îl primise de la Ducesa de Sussex. Acțiunile sale, care au inclus întrebarea ei „Sper că ești bine?”, au condus la laude din partea autoarei Lady Colin Campbell.

„Înțeleg că el a fost cel care a sprijinit personalul defavorizat și agresat de la început”, a spus scriitoarea la GB News. Lady Colin Campbell l-a ridicat în slăvi pe Prințul William pentru că a luptat pentru personalul Palatului, care ar fi fost „hărțuit” atât de Ducele, cât și de Ducesa de Sussex.

Se spune că unul dintre presupusele incidente s-a petrecut în perioada premergătoare căsătoriei cuplului din 2018. Atunci, Meghan Markle ar fi izbucnit la o femeie din personal în fața colegilor de serviciu.

Laudele urmează acuzațiilor despre comportamentul fostei actrițe făcute de jurnalistul Valentine Low în noua sa carte.

Mai multe pentru tine...

 Law susține că ducesa de Sussex i-a mustrat în mod repetat pe lucrătorii regali.

Prințul de Wales ar fi intervenit după ce a fost informat despre schimbul aprins de replici. William a căutat-o pe angajată pentru a vedea cum se simte și i-a oferit un umăr pe care să plângă.

Low susține că regalul a încercat să o consoleze pe femeie și i-a spus că face „o treabă foarte bună”.

În urma apariției acuzațiilor de hărțuire, Palatul Buckingham a lansat o anchetă. Ulterior a schimbat politicile de resurse umane pentru a sprijini mai bine personalul.

Palatul a confirmat modificările în iunie, dar nu a detaliat noile reguli, care sunt știute acum doar de regali.

Ducesa de Sussex a respins acuzațiile, pe care le-a considerat un „atac la adresa caracterului ei”. „Ducesa este întristată de acest ultim atac asupra caracterului ei, în special ca persoană care a fost ținta hărțuirii și îi sprijină pe cei traumatizați”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg