Nicolae și Alina ai României, în imagini adorabile cu copiii lor. Ce dezvăluiri fac în presa franceză

14 septembrie, 2024

Nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina Maria a României, împreună cu cei doi copii ai lor, au făcut subiectul unui amplu articol în revista franceză Point de Vue.

Este vorba despre cea mai recentă ediție a prestigioasei publicații franceze, din 11 septembrie, acum pe piață, în care aceștia apar într-un pictorial foarte simpatic alături de fiica lor, Maria-Alexandra, în vârstă de patru ani, și de mezinul Mihai, în vârstă de doi ani.

Nicolae si Alina ai Romaniei Facebook Point de Vue jpg

În discuția cu jurnaliștii francezi, nepotul regretatului Rege Mihai vorbește, printre altele, și despre pasiunea pe care și-a dezvoltat-o de când s-a mutat în România, și anume apicultura, acesta fiind fotografiat și în timp ce își verifică stupii, purtând costum de protecție de apicultor. 

Nicolae al României a vorbit despre pasiunea sa pentru apicultură și într-un interviu din 2022 pentru OK Magazine: "Este al treilea sezon de când am început această activitate și am învățat foarte mult pe parcurs, cunoscând importanța albinelor. Faptul că am întâlnit foarte mulți apicultori în călătoriile mele prin România mi-a stârnit o curiozitate și am început să cercetez și să pun întrebări și așa s-a născut o nouă pasiune. Abia aștept recolta din acest an".

În altă secțiune a revistei franceze, Nicolae și Alina, împreună cu cei doi copii ai lor, apar îmbrăcați în costume populare, în curtea Mănăstirii Horezu, acolo unde i-au primit pe jurnaliștii de la revista franceză.

În fotografia principală care însoțește interviul, Alina este imaginea eleganței regale într-o rochie lungă și vaporoasă, de vară, în tonuri de bleu și albastru, în timp ce Nicolae este îmbrăcat casual și neutru, iar copiii lor sunt cât se poate de adorabili, mezinul fiind purtat pe umeri de tatăl său.

Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei cu Maria Alexandra si Mihai mai 2024   Instagram jpg

Nu este prima dată când nepotul ultimului rege român și familia sa apar în paginile revistei Point de Vue, publicație în cadrul căreia există un mare interes pentru familia regală română și pentru casele regale din toată lumea, în general.

Foto: Facebook, Instagram, Point de Vue



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg