Nicolae și Alina-Maria ai României, eleganță deplină la aniversarea a cinci ani de la căsătorie

2 octombrie, 2023

În urmă cu cinci ani, pe 30 septembrie, Nicolae și Alina-Maria ai României se căsătoreau cu mare fast la Sinaia.

Astăzi, nepotului Regelui Mihai și soția lui sunt, deja, părinții a doi copii, Maria-Alexandra și Mihai, și duc o viață de familie împletită cu responsabilități publice. 

Alina Maria de Romania si Nicolae jpg

Pe 30 septembrie, atât Nicolae, cât și Alina-Maria au postat pe conturile lor sociale fotografii de la aniversarea a cinci ani de căsnicie, în care aceștia apar foarte eleganți, la o recepție alături de nașii lor, cu mesajul 5 ani de la săvârșirea Tainei Sfintei Cununii.

Alina-Maria de Roumanie, în special, a arătat foarte șic într-o rochie de culoarea bronzului, cu accesorii fine, în timp ce părul i-a fost coafat într-un coc simplu.

Nepotul regretatului Rege Mihai și Alina-Maria Binder s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018, la Sinaia. A fost o nuntă ca în povești, cu tot fastul princiar, dar fără să fie prezenți și membri ai Casei Regale a României.

La începutul săptămânii, Nicolae și Alina-Maria de Roumanie au surprins cu o fotografie în care apar în ținute de mare gală.

Imaginea, postată inițial pe contul soției lui Nicolae, nu explică contextul în care apar cei doi soți, ci este însoțită doar de mesajul în engleză And we always look to the future (și privim mereu spre viitor).

Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png

Dacă Nicolae al României poartă în această fotografie o redingotă specifică dineurilor la casele regale, soția sa, Alina-Maria este pur și simplu superbă într-o rochie albă de seară, cu fustă în pliuri vaporoase și un decupaj cool la nivelul bustierei.

Fotografia a fost preluată pe contul de Instagram @royalspeakeasy, user care se întreabă dacă această imagine cu cei doi soți nu este un semn de reconciliere între nepotul regelui și restul familiei regale române.

Într-un interviu acordat anul trecut revistei OK!, Nicolae al României a vorbit despre cum este să te naști cu un nume și titlul regal și să nu îți fie permis, mai târziu, să le folosești.

Indiferent de situație și oriunde locuiești, să te naști într-o familie cu un nume important și o istorie în spate este o mare responsabilitate, dar și o mare onoare. Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România. Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai, și el nu mi-a retras nimic. Cum am mai declarat, așa-zisa decizie de la 1 august 2015 nu era semnată, iar peste o lună și jumătate, când am fost la ziua de naștere a bunicii mele, Regele nu mi-a pomenit nimic de această decizie. A fost, ca de obicei, o discuție între bunic și nepot. Așa cum l-am cunoscut, dacă ar fi dorit să ia această decizie, m-ar fi chemat înainte, să vorbim. Nu s-a întâmplat așa ceva. Adevărul a ieșit la iveală și public, anul trecut, când am câștigat procesul din Elveția intentat în 2017 de către mătușa mea, când am dorit să-l văd pe bunicul meu pentru ultima dată și nu mi s-a permis, aceea fiind a șaptea încercare, încă din vara lui 2015. Argumentul instanței a fost dosarul medical al bunicului meu. Este public rezultatul procesului.

Nicolae a vorbit, în același interviu, și despre o posibilă reconciliere cu familia regală română: Este normal să vreau o familie unită și ușa mea este deschisă pentru orice membru al familiei. Mi-am exprimat această dorința de nenumărate ori. Am spus și susțin că doresc să trăiesc într-o familie unită, mai ales că Familia Regală trebuie să fie un exemplu demn de urmat. 

Foto: Facebook, Instagram, Sorin Stana



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg