O nouă tragedie la palat. Regele, în doliu după ce William a primit vestea cea rea

8 martie, 2024

Anul 2024 nu a început prea bine pentru familia regală britanică, încercată din plin de probleme medicale. Iar acum monarhul și fiul său cel mare, William, se pregătesc de înmormântare.

Regele Charles și Prințul William (2) jpg

Annus horribilis. Așa poate fi descris 2024 până acum pentru monarhia britanică, lovită crunt de evenimente deloc plăcute în ultima perioadă. Regele Charles face tratament pentru cancer, Prințesa Catherine se află în recuperare medicală după operația făcută acum aproape două luni, Fergie suferă pentru a doua oară de cancer, iar acum o nouă nenorocire s-a abătut asupra lor.

Monarhul britanic și-a pierdut prietenul de cursă lungă, Ian Farquhar, care a decedat la 78 de ani, pe proprietatea regelui, Highgrove. Vânătorul vestit a fost slujitorul loial al Reginei Elisabeta a II-a, lucrând în cavaleria Armatei britanice un timp îndelungat.

Mai mult, Farquhar a fost prieten apropiat de-ai Reginei Camilla, locuind pe proprietatea regelui de mult timp, unde închiriase o fermă acolo. Se pare că prietenul apropiat al suvernarului și-a dat ultima suflare pe 6 martie, iar Prințul William este și el afectat de pierderea dureroasă din familie.

Ian s-a însurat cu Pammie-Jane Chafer după ce s-a retras din armată și a avut trei fiice cu soția sa. Farquhar și Charles s-au apropiat mai mult în momentul în care William a devenit iubitul uneia dintre fiicele acestuia, Rose Farquhar, în 2000.

Charles, Harry, William, Getty (2) jpg

De fapt, Rose a fost prima iubită a viitorului rege, iar acum este în doliu după pierderea tatălui. Cei doi amorezi s-au întâlnit la Beaufort Polo Club din Gloucestershire și au avut o relație frumoasă împreună.

William și Rose făceau picnicuri romantice în Gloucestershire înainte ca prințul s-o întâlnească pe Kate Middleton la Universitatea St. Andrews din Scoția. Foștii iubiți au rămas prieteni și-n ziua de azi, William participând la nunta ei cu George Gemmell în 2022, iar acum, din păcate, vor merge împreună la înmormântarea bunului Ian Farquhar.

image
Mai multe pentru tine...

Ian putea fi socrul Prințului William, dacă relația dintre el și Rose ar fi mers mai departe și cei doi tineri au fi ajuns împreună la altar. Din fericire, socrul lui Will este sănătos și fără probleme medicale, cum avusese bietul Farquhar, răpus în final de ele.

image

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg