William rupe tăcerea cu privire la teoriile conspirației legate de Kate: „Nimic nu s-a schimbat”

7 martie, 2024

În timp ce Prințesa de Wales își continuă recuperarea post-operatorie, soțul acesteia a considerat necesar să adreseze zvonurile care circulă despre Kate Middleton.

image

Viitoarea regină britanică se află într-o pauză de la responsabilitățile regale, în urma operației abdominale majore pe care a făcut-o pe 16 ianuarie, iar, la acea vreme, Palatul Kensington a emis un comunicat în care a precizat că prințesa va reveni la angajamentele regale abia după Paști. Din cauza secretomaniei care s-a creat în jurul acestui subiect delicat, au apărut tot felul de teorii ale conspirației legate de starea în care se află Prințesa de Wales.

La aproape două luni de la intervenția chirurgicală suferită, Kate a fost văzută pentru prima dată în public săptămâna aceasta, alături de mama sa, care a condus-o la școala copiilor prințesei. Chiar și după ce toată lumea a putut s-o vadă pe Middleton în urmă cu câteva zile, în imaginile din presă care au făcut înconjurul lumii, multe voci au continuat să comenteze situația prințesei.

În acest context, Prințul William a ținut să spună ceva legat de acest subiect. Astfel, reprezentatul viitorului rege britanic a declarat pentru revista People următoarele: „Atenția lui e concentrată pe munca pe care o depune, nu pe social media”, a dezvăluit acesta după ce s-a creat o adevărată „nebunie pe social media” după internarea prințesei în spital.

Reprezentantul Palatului Kensington a adăugat: „Termenele limită în privința internării Prințesei și apoi a întoarcerii sale la responsabilitățile regale au fost clare de la început. Nimic nu s-a schimbat”, după care palatul a ținut să accentueze ceea ce a declarat și săptămâna trecută: „Prințesa continuă să facă bine”.

În același timp, unchiul lui Kate Middleton, Gary Goldsmith, care apare în Celebrity Big Brother de pe ITV1, a criticat toate aceste teorii ale conspirației care circulă cu privire la absența prințesei din spațiul public.

Când a fost întrebat despre zvonurile care circulă în prezent, acesta a declarat: „Cred că lumea trebuie s-o lase în pace, pentru că există un motiv pentru care familia regală nu vorbește despre acest subiect”.

„Dacă ar fi vorba despre altcineva, acea persoană ar fi lăsată în pace”, a ținut unchiul prințesei să adauge. „Dar, pentru că e vorba despre Kate și ea se pricepe atât de bine la ceea ce face, toată lumea e interesată de ea. Nu degeaba ea e cel mai important membru al familiei, iar eu îi implor pe oameni să-i acorde puțină intimitate”, a conchis acesta.

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg