Părăsită de Prințul Constantin al Greciei, Poppy Delevingne a dat peste o partidă mai bună

3 iulie, 2024

Sora mai celebrei Cara Delevingne, mondena s-a afișat oficial cu noul său iubit, miliardarul Archie Keswick.

Poppy Delevingne țintește tot mai sus. FOTO: Instagram
Poppy Delevingne țintește tot mai sus. FOTO: Instagram

Iubirile se leagă și se dezleagă în înalta societate britanică la fel de repede ca și la oamenii de rând. Ba am spune că cei care vin în contact cu Familiile Regale și cu bogații lumii au și mai multe motive să fie dinamici în relațiile lor. Așa și Poppy Delevingne, o figură mondenă printre elitele Londrei și sora mai celebrei Cara Delevingne, care și-a plâns în batistă cât și-a plâns despărțirea de Prințul Constantin al Greciei, după care a mers mai departe, țintind o partidă și mai bună: pe miliardarul Archie Keswick, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Marea Britanie.

Rămânând în continuare în relații apropiate de Familia Regală elenă, prin prietenia strânsă pe care o are cu Prințesa Olympia a Greciei, sora Prințului Constantin, Poppy Delevingne și-a făcut apariția în tribuna de la Wimbledon foarte încrezătoare și zâmbitoare. După ce a petrecut ceva timp cu tatăl său, dezvoltatorul imobiliar Charles Delevingne, blonda în vârstă de 38 de ani a apărut la brațul omului de afaceri Archie Keswick - cu care fusese văzută cu o zi înainte și la BST Hyde Park.

Archie Keswick, un fost absolvent al Colegiului Eton (considerat a fi o pepinieră de elite) și fost iubit al actriței Sienna Miller (deci și lui îi place alăturarea cu celebrități) se află încă din 2019 pe lista celor mai eligibili burlaci din lume, fiind un urmaș al imperiului de transport maritim Jardine Matheson - despre care se crede că valorează 6,35 miliarde de lire sterline. Iar Poppy Delevingne nu putea găsi un moment mai potrivit de-a se afișa cu el, după ce, în weekend, fostul ei iubit, Prințul Constantin al Greciei, s-a prezentat la nunta celebrei Olivia Culpo de mână cu noua sa cucerire, modelul Brooks Nader.

Poppy l-a prezentat deja pe Archie ilustrei sale familii, la Dorian în Notting Hill. Și să nu uităm că și ea se trage din neamul lui Charles Gorden, al 10-lea marchiz de Huntly, și se bucură de o prietenie cu membri ai Familiei Regale britanice, precum Prințesa Eugenie.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
poza oficiala botez archie jpeg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg
Regina Camilla Ducesa Sophie Foto Getty Images jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Charles în Scoția Foto GettyImages jpg
Printesa Kate, Regina Letizia si Printesa Mette Marit  Getty Images jpg
Reginele operate Letizia Rania și Mary jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Margareta a României cu Principele Radu Facebook jpg
Kitty Spencer   Instagram jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (4) jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 4 jpg
Casa Regala spaniola are cont de Instagram jpg
printesa anne jpg