Prințesa Marie dezvăluie coșmarul trăit de familie, după ce copiii au rămas fără titluri princiare: ”Au fost expuși public, fără nicio pregătire”

4 octombrie, 2022
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg

Viața lor a devenit un calvar, de când Casa Regală daneză a luat o decizie bruscă, neașteptată și bulversantă.

Dacă Regina Margareta vede lucrurile mai tranșant, motivând că totul s-a întâmplat pentru binele și viitorul monarhiei, pe care o vede din ce în ce mai restrânsă, situația este mai complicată pentru cei implicați și anume cei patru copii ai mezinului Reginei, care s-au trezit fără titluri princiare, devenind conți și contese.

Cuplul regal s-a declarat înmărmurit de decizia Margaretei. Soția Prințului Ioachim, Prințesa Marie a declarat că fetița sa de 13 ani, Athena, trăiește un coșmar la școală. Colegii o tachinează, vin și o întreabă dacă mai e sau nu prințesă. Fetița pare de-a dreptul bulversată, ajungând chiar să-și întrebe mama: ”Cum o să mi se spună acum? De ce trebuie să-mi schimb numele?”.

Prințul Ioachim este cel mai mic dintre copiii Reginei. Din mariajul anterior, el îi are pe fiii cei mari, iar cu noua soție, Prințesa Marie, are un băiat de 13 ani, pe Henri (Henrik) și pe fetița Athena, în vârstă de 10 ani.

La această vârstă fragedă, cel mai greu îi este fetiței. Prințesa Marie nu înțelege de ce nu le-a fost dat un timp pentru a pregăti acest eveniment zguduitor pentru copii. ”Datoria noastră este să ne protejăm copiii. Dar ei au fost expuși public, fără niciun avertisment, nicio pregătire. Nu am avut răgazul de a-i pregăti pentru asta, pentru schimbare și pentru reacțiile oamenilor.

Mai mult, li s-a luat numele copiilor noștri. Erau Athena a Danemarcei și Henri al Danemarcei. Acestea erau numele lor. Este total nerezonabil ce s-a întâmplat.”, tună Prințesa Marie.

”Trebuia să ni se dea timp să-i pregătim. Copiii nu gândesc ca noi. Le-au fost răpite numele, asta nu se face.”, a mai spus soția Prințului Ioachim.

De la 1 ianuarie 2023, Prinții Nikolai, Felix, Henri și Prințesa Athena nu vor mai beneficia de titlurile princiare și vor deveni conți și contese de Monpezat. Formula de adresare va deveni ”Excelență”, nu ”Aleteța Voastră Regală.”

Regina Margareta a ieșit și ea cu o lămurire. O puteți citi AICI.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg