Prințul Harry a cerut de la anchetatorii francezi mai multe detalii despre moartea mamei sale. De ce credea Prințesa Diana că va fi asasinată

15 august, 2022
haro jpg

Harry a început cercetările. Prințul vrea să deslușească misterul din jurul morții mamei sale.

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, în urma unui tragic accident de mașină la Paris. Acum, autoritățile franceze susțin că ducele de Sussex le-a cerut mai multe detalii despre accident.

„Au existat abordări care sugerează că Prințul Harry se concentrează intens pe obținerea mai multor informații despre moartea mamei sale”, a spus într-un interviu recent o sursă, care ar fi fost implicată în investigația inițială a morții Dianei. „Există o mulțime de oameni în Franța care își amintesc de noaptea accidentului”, a adăugat sursa. „Este normal ca fiul Dianei să vrea să afle mai multe despre asta pentru cartea lui”.

Deși nu este clar exact ce fel de informații caută Harry, există, fără îndoială, mistere de explorat în spatele morții ei șocante.  Diana a mărturisit odată, într-o conversație cu un fost bodyguard, că e îngrozită că ar putea fi asasinată. Bărbatul care are acum 60 de ani fusese însărcinat să-i pazească pe Diana și Dodi Fayed în timp ce aceștia erau în vacanță în St. Tropez, la sfârșitul anilor '90. El a spus despre Diana că era  fericită și se distra în vacanță . Ba mai mult, se trezea în fiecare dimineață la 7 și discuta cu Sansum. Cu toate acestea, avea momente când se întrista.

Prințesa Diana cu Harry și Will (2) jpg

„I-am văzut lacrimile când a aflat de uciderea prietenului ei, designerul de modă Gianni Versace ”, a spus fostul bodyguard Lee Sansum . „Mi-a încredințat propriile temeri că ar putea fi asasinată într-o zi. M-a întrebat dacă eu cred că uciderea lui a fost o crimă profesionistă. Credeam că a fost”.

„Apoi a spus ceva de care îmi amintesc mereu: <<Crezi că îmi vor face asta?>> Tremura și din tonul ei era clar că ea chiar credea că se putea întâmpla, oricine ar fi fost „ei””, a mai spus Lee/ „Am petrecut-o ceva timp asigurând-o că nimeni nu va încerca să o ucidă și că era în siguranță cu noi, dar cu siguranță credea că există riscul ca într-o zi să fie asasinată ”, a menționat el despre temerile Dianei.

Sansum a recunoscut, de asemenea, că are convingerea că Prințesa ar mai fi în viață și astăzi dacă ar fi fost cu ea în noaptea accidentului.

„Aș fi putut fi eu în mașina aceea. Când am aflat că nu purtau centurile de siguranță în accident, am înțeles de ce nu au supraviețuit. Asta nu ar fi trebuit să se întâmple", a continuat el. „Era o practică obișnuită ca familia să poarte centurile de siguranță. Era ordinul șefului, tatăl lui Dodi, Mohamed Fayed . Dodi, în special, ura să poarte centurile de siguranță și eu am insistat mereu asupra acestui lucru”. 

Mai multe pentru tine...
harr78 jpg

Harry a anunțat pentru prima dată lansarea cărții care îi aduce 20 de milioane de dolari anul trecut. Primul său memoriu este programat pentru toamna anului 2022. Au circulat zvonuri că lansarea cărții va fi amânată, asta după ce Penguin Random House nu a reușit să o anunțe printre volumele din toamnă.

Se crede că ducele de Sussex își va ataca în carte fratele și tatăl, dar nu va spune nimic rău despre Regină.

„Dacă această carte va apărea anul acesta, așa cum a fost planificată inițial, ar trebui să fie în lista de promovare a editorului – cu excepția cazului în care plănuiesc o surpriză sau a existat o întârziere”, a spus o persoană din anturajul familiei regale.

Harry, în vârstă de 37 de ani, a dat vina pe tragedie pentru problemele sale, pe care a încercat să le rezolve cu băutură și droguri.

Cu cinci ani în urmă – cu mult înainte să se gândească să scrie o carte – Harry i-a invitat pe prietenii mamei sale să împărtășească amintiri și fotografii private cu ea.



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg