Prințul Harry recunoaște că încă pune la îndoială moartea „inexplicabilă” a Prințesei Diana

9 ianuarie, 2023
diana - harry

Prințul Harry recunoaște că mai are întrebări despre moartea tragică a Prințesei Diana.

Ducele de Sussex, care avea doar 12 ani când și-a pierdut mama, în 1997, a făcut dezvăluirea în timpul primului său interviu televizat, după publicarea unor fragmente din memoriile sale, „Spare”.

„Sunt o mulțime de lucruri care nu sunt explicate”, i-a spus el lui Tom Bradby în timp ce discuta despre moartea Dianei într-un interviu ITV, care a fost difuzat duminică.

Harry a clarificat, totuși, că nu a văzut cu adevărat rostul pentru a deschide o altă anchetă după ani în care a analizat cazul.

El și-a amintit, de asemenea, că s-a uitat la fotografiile groaznice de la fața locului, la scurt timp după moartea mamei sale, pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Harry i-a spus lui Bradby că și-a amintit că a văzut paparazzii făcând fotografii în timp ce Diana era pe moarte, în loc să o ajute. „Nu am putut să înțeleg moartea ei”, a recunoscut el.

Comparând moartea Dianei cu temerile recente legate de propria sa viață, Harry a spus că era cu adevărat îngrozit de ceea ce avea să li se întâmple, atât lui, cât și soției sale Meghan Markle.

Frica a făcut ca ducele și ducesa de Sussex să renunțe în cele din urmă la îndatoririle regale și să se mute din Marea Britanie în California în 2020.

În timp ce disputa cu familia regală continuă, Harry a spus în interviu că speră să rezolve cândva lucrurile, în special cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, și cu fratele său, Prințul William.

„Vreau reconciliere, dar mai întâi trebuie să existe responsabilitate”, a spus el, susținând că anumiți membri ai familiei regale i-au spus că este delirant și paranoic”.

În altă parte a interviului, tatăl a doi copii a spus că „a plâns o singură dată” din cauza morții Prințesei Diana, care și-a pierdut viața în tunelul Pont de l'Alma din Paris.

„Toată lumea știe unde erau și ce făceau în noaptea în care mama a murit”, a spus el.

„Am plâns o dată, la înmormântare. Am simțit vinovăția, și cred că și William a simțit-o, plimbându-mă prin exteriorul Palatului Kensington”.

„Au fost 50.000 de buchete de flori pentru mama noastră și acolo strângeam mâna oamenilor, zâmbind. Nu puteam înțelege de ce au mâinile ude, dar își ștergeau lacrimile”, a povestit el.

„Toată lumea a simțit că o cunoaștea pe mama noastră, iar cei mai apropiați doi oameni ei, cei mai iubiți de ea, nu au putut să arate nicio emoție în acel moment”.

Harry a făcut referire și la copiii pe care îi are cu Markle: Archie, 3 ani, și Lilibet, un an.

„Nu vreau să fiu un tată singur”, a spus el, temându-mă că istoria se va repeta”. „Și nu vreau ca și copiii mei să aibă o viață fără mama sau tatăl lor”.

Interviul este primul dintr-o serie de apariții pe care Harry le va face săptămâna aceasta, înainte ca „Spare” să ajungă în librăriile din SUA pe 10 ianuarie.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg