Prințul Harry susține că Charles i-a spus că nu sunt suficienți bani pentru Meghan

6 ianuarie, 2023
William, Kate, Harry și Meghan, GettyImages 1206282754 (2) jpg

Prințul Harry susține în noul său memoriu, Spare, că tatăl său, Regele Charles al III-lea, i-a spus că familia regală nu are „suficienți bani” pentru a o susține financiar pe soția sa, Meghan Markle.

Potrivit ducelui de Sussex, Charles a spus că „trebuie deja să plătească” foarte mult pentru a-și întreține fiul cel mic, pe Prințul William și pe Kate Middleton.

„Tata nu ne-a susținut financiar pe Willy și pe mine și pe familiile noastre”, susține Harry, în vârstă de 38 de ani, în memorii. „Asta era treaba lui. Asta a fost toată afacerea”.

Prințul scrie că el și fratele său mai mare, în vârstă de 40 de ani, „au fost de acord să-l slujească pe monarh” , dar în schimb să fie îngrijiți.

Cu toate acestea, fondatorul Invictus Games susține că și-a dat seama curând că Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, nu era cu adevărat îngrijorat de bani – ci era mai degrabă invidios pe popularitatea în creștere a lui Markle.

„S-ar putea ca tata să se fi temut de costul în creștere al întreținerii noastre, dar ceea ce nu a putut suporta cu adevărat a fost că cineva nou domina monarhia, acapara lumina reflectoarelor, îl umbrise”, scrie regalul.

El a remarcat că Charles a mai trăit asta când s-a căsătorit cu prima sa soție, Prințesa Diana.

După ce Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani,au renunțat la îndatoririle regale, în 2020, au fost tăiați financiar și au fost nevoiți să își acopere cheltuielile pentru propria lor securitate.

În anul următor, Harry a dezvăluit că a reușit să-și mențină stilul de viață folosind moștenirea de 13 milioane de dolari de la regretata sa mamă.

Acum, Harry și Meghan au lăsat în spate problemele financiare. Potrivit Forbes, ei au încheiat o afacere de 100 de milioane de dolari cu Netflix pentru seria de documentare-bombă „Harry și Meghan”.

În plus, cei doi au bifat și o afacere de 25 de milioane de dolari cu Spotify pentru ca Markle să producă podcastul „Arhetypes”.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg