Regele Charles a făcut glume sadice despre „adevăratul” tată al Prințului Harry

6 ianuarie, 2023
charles - harry- camilla-kate

Regele Charles obișnuia să râdă și să facă glume „sadice” despre „adevăratul” său tată, unul dintre iubiții Prințesei Diana, dezvăluie Prințul în memoriile sale.

Harry, 38 de ani, a crescut pe fondul speculațiilor publice că adevăratul său tată ar fi fostul iubit al Prințesei Diana, maiorul James Hewitt. Prințul scrie în noua sa carte, Spare, că lui Charles îi plăcea să facă comentarii dureroase despre descendența sa.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare... Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat?”, mărturisește Harry.

„Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt. O cauză care a stat la baza acestei speculații a fost părul roșu al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul”.

Conform cărții, Charles nu a vorbit niciodată direct cu Harry despre Hewitt.

Prințul crede că cititorilor de tabloide le-a plăcut ideea că tatăl lui nu era cu adevărat Charles. „Poate că i-a făcut să se simtă mai bine în privința vieții lor că viața unui tânăr prinț era de râs. Nu contează că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât cu mult timp după ce m-am născut eu”, adaugă el.

Aceasta este doar una dintre bombele din cartea lui Harry, în care acesta rupe tăcerea și în privința mamei sale vitrege, Camilla Parker Bowles, și vorbește despre relația sa fracturată cu fratele său mai mare, William.

El povestește cum l-a lovit William în timpul unei lupte și cum și-au sfătuit tatăl să nu se căsătorească cu neobosita Camilla.

Diana, mama prinților, a avut o aventură de cinci ani cu Hewitt, după ce l-a întâlnit la o cină în 1986, iar povestea lor a ajuns să facă titluri la nivel mondial. Hewitt a devenit o figură controversată în Marea Britanie după ce a încercat să vândă scrisorile de dragoste pe care le-a schimbat cu Prințesa.

În 2019, autoarea Anna Pasternak, care a scris cartea „Princess In Love” împreună cu Hewitt, a abordat un aspect al aventurii.

„Hewitt a fost în mod regulat adăpostit în portbagajul mașinii și condus la Palatul Kensington când a început aventura lor”, scrie autoarea în Daily Mail. „Mi-a spus că a fost îngrozit în prima noapte în care a stat la Palatul Kensington, dar uşurat că Charles şi Diana aveau dormitoare separate”.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg