Regele Charles a făcut glume sadice despre „adevăratul” tată al Prințului Harry

6 ianuarie, 2023
charles - harry- camilla-kate

Regele Charles obișnuia să râdă și să facă glume „sadice” despre „adevăratul” său tată, unul dintre iubiții Prințesei Diana, dezvăluie Prințul în memoriile sale.

Harry, 38 de ani, a crescut pe fondul speculațiilor publice că adevăratul său tată ar fi fostul iubit al Prințesei Diana, maiorul James Hewitt. Prințul scrie în noua sa carte, Spare, că lui Charles îi plăcea să facă comentarii dureroase despre descendența sa.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare... Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat?”, mărturisește Harry.

„Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt. O cauză care a stat la baza acestei speculații a fost părul roșu al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul”.

Conform cărții, Charles nu a vorbit niciodată direct cu Harry despre Hewitt.

Prințul crede că cititorilor de tabloide le-a plăcut ideea că tatăl lui nu era cu adevărat Charles. „Poate că i-a făcut să se simtă mai bine în privința vieții lor că viața unui tânăr prinț era de râs. Nu contează că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât cu mult timp după ce m-am născut eu”, adaugă el.

Aceasta este doar una dintre bombele din cartea lui Harry, în care acesta rupe tăcerea și în privința mamei sale vitrege, Camilla Parker Bowles, și vorbește despre relația sa fracturată cu fratele său mai mare, William.

El povestește cum l-a lovit William în timpul unei lupte și cum și-au sfătuit tatăl să nu se căsătorească cu neobosita Camilla.

Diana, mama prinților, a avut o aventură de cinci ani cu Hewitt, după ce l-a întâlnit la o cină în 1986, iar povestea lor a ajuns să facă titluri la nivel mondial. Hewitt a devenit o figură controversată în Marea Britanie după ce a încercat să vândă scrisorile de dragoste pe care le-a schimbat cu Prințesa.

În 2019, autoarea Anna Pasternak, care a scris cartea „Princess In Love” împreună cu Hewitt, a abordat un aspect al aventurii.

„Hewitt a fost în mod regulat adăpostit în portbagajul mașinii și condus la Palatul Kensington când a început aventura lor”, scrie autoarea în Daily Mail. „Mi-a spus că a fost îngrozit în prima noapte în care a stat la Palatul Kensington, dar uşurat că Charles şi Diana aveau dormitoare separate”.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}