Regina Letizia și Prima Doamnă a Paraguay s-au îmbrăcat aproape identic la un prânz oficial

4 noiembrie, 2022
Letizia și Solvana jpg

Două femei superbe, Regina Letizia și Silvana Lopez Moreira au făcut o adevărată demonstrație de bun gust la un prânz oficial care a avut loc în Spania.

Regele Felipe și Regina Letizia au fost, ca de obicei, gazde perfecte. Cuplul regal spaniol a organizat un prânz oficial în cinstea președintelui din Paraguay, Mario Abdo Benítez, și a soției acestuia, Silvana López Moreira, la Palatul Regal Zarzuela din Madrid.

Președintele și Prima Doamnă vizitează Spania într-un demers de consolidare a relaților bilaterale între cele două țări.  Mario Abdo Benítez este președintele Republicii Paraguay din august 2018. Ultima vizită pe care a făcut-o în Spania a fost exact atunci. Anterior prânzului, Regele Felipe a găzduit o întrevedere cu Benítez și cu ambasadului Spaniei în Paraguay.

Cele două doamne seamănă izbitor și mai mult, aproape că s-au îmbrăcat identic. Au aceeași statură, aceeași culoare de păr, aceeași siluetă și, se vede treaba, gusturi comune la haine. Inclusiv mânecile rochiilor erau aproape identice. Cele două doamne au mizat pe alb, o nonculoare cu care nu poți da greș. E drept, rochia Silvanei Lopez Moreira este o idee mai încărcată, având un desen imprimat în partea de jos a rochiei.

Președintele Paraguay în vizită la cuplul regal spaniol jpg

Regina Letizia a optat pentru brandul său de suflet, Carolina Herrera și pentru o rochie foarte dragă sufletului ei, pe care i-a împrumutat-o și fiicei celei mici, la un eveniment. Infanta Sofia s-a îmbrăcat cu rochia aceasta în 2021 la Premiile Prințesei de Asturia.

Regina Letizia este obișnuită să se întâlnească la evenimente cu alte femei îmbrăcate similar. Însăși prietena din SUA, Prima Doamnă Jill Biden i-a mărturisit că se temea la un dineu oficial să nu se îmbrace la fel, dat fiind faptul că au gusturi comune.

Însă dincolo de fashion, Regina Letizia este o regală foarte cumpătată, care reciclează ținutele și își cumpără de obicei produse de la firmele destinate publicului larg, foarte accesibile la preț.

Letizia are o viață foarte activă. A participat miercuri la cea de-a 22-a ediție a Festivalului de Film “Ópera Prima” în orașul Tudela. Regina în vârstă de 50 de ani și-a afișat elegant un picior, întrucât modelul fustei avea un decupaj considerabil. Vezi imaginile AICI.

Foto: Jose Gegundez/Casa regală spaniolă



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg