Regina Letizia și Prima Doamnă a Paraguay s-au îmbrăcat aproape identic la un prânz oficial

4 noiembrie, 2022
Letizia și Solvana jpg

Două femei superbe, Regina Letizia și Silvana Lopez Moreira au făcut o adevărată demonstrație de bun gust la un prânz oficial care a avut loc în Spania.

Regele Felipe și Regina Letizia au fost, ca de obicei, gazde perfecte. Cuplul regal spaniol a organizat un prânz oficial în cinstea președintelui din Paraguay, Mario Abdo Benítez, și a soției acestuia, Silvana López Moreira, la Palatul Regal Zarzuela din Madrid.

Președintele și Prima Doamnă vizitează Spania într-un demers de consolidare a relaților bilaterale între cele două țări.  Mario Abdo Benítez este președintele Republicii Paraguay din august 2018. Ultima vizită pe care a făcut-o în Spania a fost exact atunci. Anterior prânzului, Regele Felipe a găzduit o întrevedere cu Benítez și cu ambasadului Spaniei în Paraguay.

Cele două doamne seamănă izbitor și mai mult, aproape că s-au îmbrăcat identic. Au aceeași statură, aceeași culoare de păr, aceeași siluetă și, se vede treaba, gusturi comune la haine. Inclusiv mânecile rochiilor erau aproape identice. Cele două doamne au mizat pe alb, o nonculoare cu care nu poți da greș. E drept, rochia Silvanei Lopez Moreira este o idee mai încărcată, având un desen imprimat în partea de jos a rochiei.

Președintele Paraguay în vizită la cuplul regal spaniol jpg

Regina Letizia a optat pentru brandul său de suflet, Carolina Herrera și pentru o rochie foarte dragă sufletului ei, pe care i-a împrumutat-o și fiicei celei mici, la un eveniment. Infanta Sofia s-a îmbrăcat cu rochia aceasta în 2021 la Premiile Prințesei de Asturia.

Regina Letizia este obișnuită să se întâlnească la evenimente cu alte femei îmbrăcate similar. Însăși prietena din SUA, Prima Doamnă Jill Biden i-a mărturisit că se temea la un dineu oficial să nu se îmbrace la fel, dat fiind faptul că au gusturi comune.

Însă dincolo de fashion, Regina Letizia este o regală foarte cumpătată, care reciclează ținutele și își cumpără de obicei produse de la firmele destinate publicului larg, foarte accesibile la preț.

Letizia are o viață foarte activă. A participat miercuri la cea de-a 22-a ediție a Festivalului de Film “Ópera Prima” în orașul Tudela. Regina în vârstă de 50 de ani și-a afișat elegant un picior, întrucât modelul fustei avea un decupaj considerabil. Vezi imaginile AICI.

Foto: Jose Gegundez/Casa regală spaniolăRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg