Regina Letizia și Prima Doamnă a Paraguay s-au îmbrăcat aproape identic la un prânz oficial

4 noiembrie, 2022
Letizia și Solvana jpg

Două femei superbe, Regina Letizia și Silvana Lopez Moreira au făcut o adevărată demonstrație de bun gust la un prânz oficial care a avut loc în Spania.

Regele Felipe și Regina Letizia au fost, ca de obicei, gazde perfecte. Cuplul regal spaniol a organizat un prânz oficial în cinstea președintelui din Paraguay, Mario Abdo Benítez, și a soției acestuia, Silvana López Moreira, la Palatul Regal Zarzuela din Madrid.

Președintele și Prima Doamnă vizitează Spania într-un demers de consolidare a relaților bilaterale între cele două țări.  Mario Abdo Benítez este președintele Republicii Paraguay din august 2018. Ultima vizită pe care a făcut-o în Spania a fost exact atunci. Anterior prânzului, Regele Felipe a găzduit o întrevedere cu Benítez și cu ambasadului Spaniei în Paraguay.

Cele două doamne seamănă izbitor și mai mult, aproape că s-au îmbrăcat identic. Au aceeași statură, aceeași culoare de păr, aceeași siluetă și, se vede treaba, gusturi comune la haine. Inclusiv mânecile rochiilor erau aproape identice. Cele două doamne au mizat pe alb, o nonculoare cu care nu poți da greș. E drept, rochia Silvanei Lopez Moreira este o idee mai încărcată, având un desen imprimat în partea de jos a rochiei.

Președintele Paraguay în vizită la cuplul regal spaniol jpg

Regina Letizia a optat pentru brandul său de suflet, Carolina Herrera și pentru o rochie foarte dragă sufletului ei, pe care i-a împrumutat-o și fiicei celei mici, la un eveniment. Infanta Sofia s-a îmbrăcat cu rochia aceasta în 2021 la Premiile Prințesei de Asturia.

Regina Letizia este obișnuită să se întâlnească la evenimente cu alte femei îmbrăcate similar. Însăși prietena din SUA, Prima Doamnă Jill Biden i-a mărturisit că se temea la un dineu oficial să nu se îmbrace la fel, dat fiind faptul că au gusturi comune.

Însă dincolo de fashion, Regina Letizia este o regală foarte cumpătată, care reciclează ținutele și își cumpără de obicei produse de la firmele destinate publicului larg, foarte accesibile la preț.

Letizia are o viață foarte activă. A participat miercuri la cea de-a 22-a ediție a Festivalului de Film “Ópera Prima” în orașul Tudela. Regina în vârstă de 50 de ani și-a afișat elegant un picior, întrucât modelul fustei avea un decupaj considerabil. Vezi imaginile AICI.

Foto: Jose Gegundez/Casa regală spaniolă



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg