Regina Spaniei revine la o veche iubire: ținutele alb-negru. Letizia a impresionat din nou cu eleganța

3 februarie, 2023
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg

O regină în alb-negru. Letizia a Spaniei este șic, ca de obicei, la un eveniment caritabil de la Madrid, în cadrul căruia a ținut și un discurs.

Soția Regelui Spaniei are 50 de ani și o siluetă adolescentină. Letizia adoră să se îmbrace în alb-negru, iar de data aceasta a ales o fustă de satin albă, plisată, cu pliuri largi, marca Adolfo Dominguez, o bluză neagră cu mâneci lungi Real Fábrica de Tapices și pantofi negri cu toc mai gros, probabil un compromis ca să poarte totuși tocuri.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (2) jpg

Căci Regina Spaniei este într-o perioadă a vieții în care are provocări pe sănătate, iar medicii au rugat-o să facă cumva și să nu mai poarte tocuri cui, căci îi afectează diagnosticul. Despre boala reginei Letizia puteți citi AICI.

Letizia optează în ultimul timp și pentru accesorii puține. Și de data aceasta, a purtat o curea groasă de piele în talie, cercei diafani și un inel șic pe degetul arătător.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (3) jpg

Toată ținuta a fost una glam, așa cum ne-a obișnuit deja Regina Spaniei. Letizia obișnuiește să investească în piese vestimentare clasice, care nu se demodează niciodată, obiecte vestimentare cu care te poți juca, le poți asorta în diferite moduri, creând cât mai multe noi ținute. Mai mult, nu le poartă doar ea însăși, ci chiar și fiicele sale, căci da. Silueta Letiziei este asemănătoare cu a fiicelor sale adolescente. Fusta albă plisată nu doar că este elegantă, ci și comodă, lăsând o impresie diafană în jurul unei femei delicate, care o poartă.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (4) jpg

În general, ținutele Reginei Letizia fac furori în rândul doamnelor, mai ales că, cel mai adesea, se îmbracă cu haine la prețuri accesibile. De aceea, de fiecare dată când Letizia apare cu o ținută șic, articolele respective se epuizează imediat din magazine.

Regina Spaniei este foarte preocupată și implicată în proiectele ce țin de caritate și sănătate. Unul dintre proiectele sale de suflet este fundația care luptă împotriva cancerului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg