Regina Spaniei revine la o veche iubire: ținutele alb-negru. Letizia a impresionat din nou cu eleganța

3 februarie, 2023
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg

O regină în alb-negru. Letizia a Spaniei este șic, ca de obicei, la un eveniment caritabil de la Madrid, în cadrul căruia a ținut și un discurs.

Soția Regelui Spaniei are 50 de ani și o siluetă adolescentină. Letizia adoră să se îmbrace în alb-negru, iar de data aceasta a ales o fustă de satin albă, plisată, cu pliuri largi, marca Adolfo Dominguez, o bluză neagră cu mâneci lungi Real Fábrica de Tapices și pantofi negri cu toc mai gros, probabil un compromis ca să poarte totuși tocuri.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (2) jpg

Căci Regina Spaniei este într-o perioadă a vieții în care are provocări pe sănătate, iar medicii au rugat-o să facă cumva și să nu mai poarte tocuri cui, căci îi afectează diagnosticul. Despre boala reginei Letizia puteți citi AICI.

Letizia optează în ultimul timp și pentru accesorii puține. Și de data aceasta, a purtat o curea groasă de piele în talie, cercei diafani și un inel șic pe degetul arătător.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (3) jpg

Toată ținuta a fost una glam, așa cum ne-a obișnuit deja Regina Spaniei. Letizia obișnuiește să investească în piese vestimentare clasice, care nu se demodează niciodată, obiecte vestimentare cu care te poți juca, le poți asorta în diferite moduri, creând cât mai multe noi ținute. Mai mult, nu le poartă doar ea însăși, ci chiar și fiicele sale, căci da. Silueta Letiziei este asemănătoare cu a fiicelor sale adolescente. Fusta albă plisată nu doar că este elegantă, ci și comodă, lăsând o impresie diafană în jurul unei femei delicate, care o poartă.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (4) jpg

În general, ținutele Reginei Letizia fac furori în rândul doamnelor, mai ales că, cel mai adesea, se îmbracă cu haine la prețuri accesibile. De aceea, de fiecare dată când Letizia apare cu o ținută șic, articolele respective se epuizează imediat din magazine.

Regina Spaniei este foarte preocupată și implicată în proiectele ce țin de caritate și sănătate. Unul dintre proiectele sale de suflet este fundația care luptă împotriva cancerului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg