Semnificația adorabilă din spatele numelui primului copil al Prințului Hussein și al Prințesei Rajwa

5 august, 2024

Cuplul moștenitor al Iordaniei este în culmea fericirii, după ce primul lor născut a venit pe lume. Iată ce semnificație poartă numele copilului și de ce fiul Reginei Rania nu trebuie să se oprească aici.

Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg

Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa s-au căsătorit în vara anului 2023. Nu a durat prea mult până ce arhitecta i-a dăruit moștenitorului tronului iordanian o fetiță.

Cu toate acestea, linia de succesiune la tronul iordanian nu a fost modificată! Familia regală iordaniană funcționează conform regulilor de primogenitură agnatică, ceea ce înseamnă că femeile sunt excluse de la tron și de la linia de succesiune.

Micuța a venit pe lume pe 3 august, iar vestea a fost confirmată de Palatul Regal: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein au fost binecuvântați, la 3 august 2024, cu o fetiță pe care o vor numi Iman.”

Perechea, care s-a căsătorit într-o ceremonie frumoasă în iunie 2023, s-a hotărât la acest nume profund, cu semnificații pentru micuța lor. Numele ales Iman este un nume arab, care înseamnă „credință” sau ”încredințare”.

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein și Prințesa Iman Foto Instagram jpg
Mai multe pentru tine...

Mai mult, Iman este semnificativ, întrucât este și numele pe care îl poartă sora cea mai mică a Prințului Hussein, mezina regală Prințesa Iman bin Abdullah, dar și numele surorii vitrege a Regelui Abdullah!

Moștenitorii care au devenit recent părinți nu au vorbit în public despre faptul că s-ar fi inspirat de undeva cu numele lor.

Ce-i drept, Prințul moștenitor Hussein și sora sa mai mică împărtășesc o legătură incredibil de strânsă, prințul Hussein a fost cavaler de onoare la nunta acesteia cu Jameel Alexander Thermiótis, în martie anul trecut.

Micuța Prințesă Iman bin Hussein este primul nepot al cuplului regal Regele Abdullah, 62 de ani, și Regina Rania, 53 de ani.

O fotografie emoționantă există deja cu aceștia, privindu-și nepoata ca pe o comoară.

În timp ce familia regală iordaniană au vorbit rar despre viața lor de familie, prințul Hussein și soția sa, Prințesa Rajwa și-au exprimat bucuria în timpul unei discuții recente cu Al Arabiya. Prințul Hussein a explicat că el și soția sa sunt „foarte încântați de noua etapă”.

„Totul se va schimba odată cu apariția unui copil”, a adăugat, conștient, el. „Nu știu la ce să mă aștept, dar slavă Domnului că suntem încântați și familia este încântată”.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg
FotoJet mirese jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (2) jpg
Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Teresa la Venetia   Marea Curte Ducala (1) jpg
Fiicele Prințesei Märtha Louise a Norvegiei, Profimedia (2) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg