Și-a reluat Kate activitățile obișnuite? Cum își răsfață copiii, atunci când se simte în putere

16 iunie, 2024

Am văzut-o pe Prințesa de Wales ieri, pe 15 iunie, la Trooping of Colour, la fel de frumoasă și de bine dispusă ca întotdeauna. Și nu putem să nu ne întrebăm dacă a revenit cumva la viața de dinainte de cancer...

image

Kate a recunoscut, în mesajul transmis înainte de Ziua Regelui, că are zile bune și zile mai puțin bune, în această perioadă complicată din viața ei, când face tratament anti-cancer. Cu alte cuvinte, câteodată se simte în stare să facă lucrurile pe care obișnuia să le facă prin casă și altădată nu...

În ceea ce privește responsabilitățile regale, a revenit în prim plan abia pe 15 iunie, la Trooping the Colour, adică după o pauză de 173 de zile, dar, cel mai probabil a fost o ocazie specială și nu va rămâne activă tot timpul. Chiar ea a declarat că speră să mai participe la câteva evenbimente în această vară. Depinde mult de cum se simte. Dar cum sunt lucrurile acasă?

Recent, Prințul William a dezvăluit care este mâncarea preferată de George, Charlotte și Louis, însă n-a comentat dacă mama lor este acum cea care le-o prepară.

Kate Middleton își crește cei trei copii implicându-se în fiecare aspect al educației lor. În ciuda responsabilităților regale pe care le are în mod obișnuit, viitoarea regină britanică a găsit întotdeauna timp pentru gătit cina. Însă care mai e situația acum, când Prințesa de Wales se află în cea mai dificilă perioadă din viața ei, făcând tratament pentru cancerul descoperit anul acesta?

Prințul William și Kate Middleton au la dispoziția lor cei mai buni profesioniști din UK, care-i pot ajuta la orice oră din zi și din noapte cu toate nevoile și poftele pe care le pot avea copiii lor. Însă, cei doi părinți regali au considerat întotdeauna potrivit să facă ei anumite lucruri pentru George, Charlotte și Louis. Ei au ales să-i ducă la școală, atunci când programul le permite, iar Kate și-a dorit dintotdeauna să gătească pentru cei mici, cu toate că poate apela oricând la serviciile unui chef de renume.

Mâncarea preferată

Pe 18 aprilie, William a vizitat Surplus to Supper, o organizație care se ocupă cu distribuirea mâncării pentru cei defavorizați, și a recunoscut, în fața celor prezenți, că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis adoră spaghetele. Și, cel mai probabil, copiii regali au mâncat spaghetti făcute de mama lor acasă și le-au plăcut mult. Însă acum, când prințesa face chimioterapie preventivă, e posibil ca ea să nu mai intre în bucătărie atât de des.

image

De la începutul anului, când au început problemele medicale pentru Kate, programul acesteia s-a schimbat drastic. Cu toate astea, și-a dorit să fie alături de copii cât se poate de mult. Chiar a mers la ei la școală de câteva ori, însoțită de mama sa, Carol Middleton, care-i este alături prințesei la fiecare pas al recuperării ei. Dar mai poate Kate să stea în picioare ca înainte, pentru a găti preparatele preferate ale celor mici?

Bucătarul familiei

„După școală, acasă sunt doar ei cinci și nu o armată de angajați care pregătesc cina și organizează tot prin casă”, spunea Roya Nikkhah, editorul regal de la The Sunday Times. Asta se întâmpla la începutul anului, după operația din 16 ianuarie suferită de Kate.

Cu alte cuvinte, chiar și post-operator și-a dorit Middleton să fie prezentă în viața familiei sale zi de zi. Doar că, la scurt timp după asta, a venit diagnosticul de cancer, care a schimbat multe în viața ei și în dinamica familiei.  

„Casa lor e acum plină de florile lui Kate, păturile confortabile pe care le preferă și pernele favorite. Mai mult, nu lipsesc gustările care-i plac prințesei. Familia este extrem de fericită că ea s-a întors acasă la Adelaide Cottage”, a ținut să spună sursa regală.

Mai multe pentru tine...

Și, în timp ce copiii încearcă să aibă și ei grijă de mama lor așa cum știu ei mai bine, Prințul William a preluat bucătăria și încearcă, mai nou, să gătească preparatele favorite ale soției sale aflate în recuperare.

William, la datorie

„William a preluat bucătăria. Și se pricepe destul de bine la gătit. Face terci de ovăz dimineața și sucuri cu fructe și legume, dar și pui prăjit și curry-ul preparat, în mod obișnuit, de Kate”, a adăugat apropiatul familiei regale.

image

Prin urmare, Kate se ocupă de copii de fiecare dată când poate face acest lucru, când se simte destul de puternică. Însă, atunci când simte că nu are destulă forță pentru niciun efort în plus, se poate baza pe cei dragi din viața ei.

Mama sa este nelipsită din casa lor și cu siguranță că gătește dumnezeiește, iar William este tăticul omniprezent – când nu se află la vreun eveniment de amploare mondială, stă acasă și dă prin blender fructe și legume pentru a le face celor mici sucurile lor preferate. Iar, atunci când Kate are o zi bună, ajută și ea la gătit sau chiar preia cu totul inițiativa în bucătărie.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg