Mari noutăți! După o luptă continuă cu efectele chimioterapiei, Kate se simte, în sfârșit, mai bine!

12 iunie, 2024

Corespondentul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, ne dă vești bune în privința celei mai îndrăgite membre a familiei regale britanice, care-și continuă tratamentul anti-cancer și se află, în sfârșit, într-o perioadă mai bună acum.

Kate Middleton  sursa foto   Profimedia jpg

Katie Nicholl ne informează că Prințesa de Wales va reveni la lucru „100%” atunci când va fi pregătită să facă acest lucru și când echipa medicală care se ocupă de ea îi va da undă verde în acest sens.

„Surse foarte apropiate de Prințesa de Wales mi-au spus că ea s-a chinuit, în primă instanță, cu tratamentul administrat de medici. Este chimioterapie preventivă, nu e deloc plăcută”, a început să povestească expertul regal pentru Royal Exclusive Show de la The Sun.

„Nimeni nu-și dorește să treacă prontr-o operație majoră, apoi printr-o perioadă de recuperare lungă, după care să facă un tratament anti-cancer. Cred că a fost o luptă continuă pentru ea, în primă instanță, și m-am bucurat mult să aud din mai multe surse că recent starea prințesei s-a îmbunătățit”, a continuat Katie.  

Prin cele declarate de ea, Nicholl a informat zvonurile care începuseră să circule despre prințesă și care susțineau că Middleton „nu se va mai întoarce niciodată la lucru la capacitatea de dinainte”.

„Chiar cred că nu e cazul să tragem astfel de concluzii”, a completat autorul regal. „Tot ce aud e că prințesa se va întoarce la lucru. Se va întoarce 100% la îndatoririle ei regale și va continua să facă munca minunată pe care o făcea înainte de-a se retrage din prim plan. Doar că acest lucru se va întâmpla când va fi ea pregătită și, mai ales, când va primi unda verde din partea medicilor”, a conchis expertul regal.

Săptămâna trecută, Prințul William și Regele Charles au participat, alături de 25 de președinți și de veterani, la o serie de evenimente de mare amploare, care au marcat aniversarea a 80 de ani de la Mare Debarcare din Normandia. Cu acea ocazie, viitorul rege britanic a ținut să precizeze că soția lui se simte „mai bine”, adăugând: „Și-ar fi dorit mult să fie aici cu noi!”.

Kate Middleton a ratat marea comemorare, dar și repetițiile pentru Trooping the Colour, care a avut loc pe 8 iunie. Mai mult, e posibil să nu apară nici pe 15 iunie, când are loc Trooping the Colour și se serbează ziua oficială de naștere a socrului ei, Regele Charles al III-lea.

Mai multe pentru tine...

Rămâne, totuși, de văzut dacă ne va face cumva o surpriză și ne va saluta pe toți de la balconul Palatului Buckingham, cum se zvonește că și-ar dori să facă...

foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg