Slăbit de boală, Regele Charles nu și-a pierdut umorul. Ce comentariu nostim a făcut la adresa Camillei

3 aprilie, 2024

Cu multă bucurie, supușii britanici s-au bucurat de întâlnirea cu monarhul lor chiar în ziua de Paște. Regele Charles a fost flancat de iubitoarea soție Camilla și a mers la biserică alături de familie.

Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Profimedia (3) jpg

Cuplul regal a încercat să pară cât mai relaxat, având în vedere condiția fragilă a suveranului. Căci din păcate Regele Charles a primit un diagnostic dur: cancer. Este nevoit să urmeze terapii specifice, să se menajeze și tocmai din acest motiv ieșirile sale publice sunt din ce în ce mai rare.

Admiratorii regali s-au înghesuit duminică să îl vadă pe Maiestatea Sa. Știm cu toții cât de mult îndrăgește Charles interacțiunea umană, l-am văzut și în România făcând băi de mulțime.

Slăbit, fragil și în mod vădit afectat de terapia deloc ușoară, regele a găsit puterea să zâmbească și să facă glume! Iar acest lucru a făcut deliciul tuturor.

Întâlnindu-se cu publicul în afara Castelului Windsor, la prima apariție semnificativă de la diagnosticarea cu cancer de luna trecută, Charles, în vârstă de 75 de ani, a primit o urare de suflet: „Paște Fericit, Maiestatea Voastră. Nu cedați niciodată, continuați cu putere! "

Aruncând o privire la soția sa, Regele a glumit: „Îmi respect instrucțiunile”.

Charles și Camilla i-au salutat pe oameni după ce au ieșit de la Slujba Utreniei de Paște de la Capela Sf. Gheorghe, Castelul Windsor.

Discutând cu un alt englez, monarhul l-a întrebat: ”Ai venit să vezi Castelul?” Acesta i-a spus: ”Nu, Maiestate, am venit să vă văd pe dv.” Regele i-a răspuns de îndată: ”Sunt măgulit.”

Alți oameni i-au strigat: ”Să te faci bine!”. ”Nu înceta să lupți!”. ”Te așteptăm refăcut, cât mai curând.” Simpatizanții monarhiei au fost vocali și afectuoși cu regele lor, care avea nevoie de această interacțiune umană. Îi lipsește mult conexiunea cu publicul, chiar nepotul său a mărturisit asta într-un interviu. Fiul Prințesei Anne a dezvăluit că timpul trece greu pentru Charles, că el adoră să lucreze și ”este frustrat că are atât de așteptat cu terapiile specifice”. Pe de altă parte, un umăr de încredere i-l oferă Camilla. Regina îi este alături, trup și suflet.

Mai multe pentru tine...

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg