„Slavă Domnului!” – reacția Reginei când a auzit că Meghan nu participă la înmormântarea Prințului Philip

16 iulie, 2022

Regina Elisabeta a II-a a respirat ușurată când a aflat că Meghan Markle nu participă la înmormântarea soțului ei, Prințul Philip.

image

„Slavă Domnului că Meghan nu vine!”, le-ar fi spus Majestatea Sa ajutoarelor sale în capela de la Castelul Windsor în ziua în care a avut loc înmormântarea soțului ei, în aprilie 2021. Cel puțin asta scrie în cartea cea nouă a lui Tom Bower, „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors”, susține The Sunday Times.

Ducele de Edinburgh a murit la 99 de ani, în aprilie 2021, după ce fusese însurat cu Regina Elisabeta a II-a (96) timp de 73 de ani.

Harry s-a întors în Marea Britanie ca să participle la înmormântarea bunicului său fără soția lui, care era însărcinată, la acea vreme, cu Lilibet și-a preferat să rămână în Statele Unite.

La ceremonia funerară, Harry s-a întâlnit cu fratele lui, Prințul William, pentru prima dată de când părăsise Marea Britanie. Cei doi frați au interacționat la înmormântarea bunicului lor, în ciuda divergențelor avute.

Page Six a declarat că Harry și Meghan n-aveau de gând să participle la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, din martie 2022. Un reprezentant de-ai Ducilor de Sussex a spus, la acea vreme, că „Harry speră să-și viziteze bunica cât mai curând”.  

Mai multe pentru tine...

Harry și Meghan – care s-au retras din familia regală britanică – au deschis un adevărat război împotriva guvernului britanic din cauza lipsei de securitate asigurată de statul britanic după mutarea lor din țară.

Însă cei doi soți s-au întors în țara lui natală în aprilie, când au vizitat-o pe Regină cu ocazia Jocurilor Invictus 2022. Ducii de Sussex au participat și la Jubileul de Platină al Reginei, în iunie acest an, când suveranul britanic a întâlnit-o pe fiica lor, Lilibet, pentru prima dată.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg