„Trădare” princiară! Pierre și Beatrice Casiraghi, divini la Cannes la proiecția fostului cumnat

23 mai, 2024

La o zi după vizita lui Charlotte Casiraghi pe La Croisette, un cuplu de vedete din Familia Princiară monegască a strălucit pe covorul roșu: Pierre Casiraghi și soția sa. Ambii au asistat la proiecția filmului „The Count of Monte Cristo”, produs de fostul lor cumnat, Dimitri Rassam.

Pierre și Beatrice Casiraghi, un cuplu elegant la Cannes. FOTO: Getty Images
Pierre și Beatrice Casiraghi, un cuplu elegant la Cannes. FOTO: Getty Images

Ca în fiecare an, Familia Princiară de Monaco este reprezentată de excepție la Festivalul de Film de la Cannes. După apariția remarcabilă a Prințesei Charlotte Casiraghi pe covorul roșu, fratele ei mai mic, Pierre Casiraghi, a cedat la chemarea celei de-a șaptea arte. Fiul Prințesei Caroline de Hanovra a urcat treptele însoțit de soția sa, splendida Beatrice Casiraghi.

Relaxați și zâmbitori, ținându-se de mână, cei doi au oferit audienței un interludiu plin de farmec, cu ea îmbrăcată într-o rochie clasică impecabilă din catifea mov-prună de la Dior (brand al cărei ambasadoare este) și bijuterii cu diamante și cu el foarte chipeș în costumul său bleumarin, cu cămașă albă și papion.

Pierre și Beatrice Casiraghi au trădat-o un pic pe Charlotte Casiraghi, atunci când au decis să asiste la proiecția filmului produs de fostul ei soț, Dimitri Rassam, „The Count of Monte Cristo”, prezentat în afara competiției. Însă era de bonton ca cineva din Familia Princiară monegască să facă, totuși, act de prezență la un asemenea eveniment, mai cu seamă că Dimitri Rassam este și tatăl unui nepot al Prințului Albert de Monaco, micul Balthazar, de cinci ani.

Cert e că această adaptare inovatoare realizată de Alexandre de La Patellière și Matthieu Delaporte pare să-i fi cucerit inima lui Beatrice Casiraghi. Pe contul său de Instagram, tânăra și-a împărtășit entuziasmul imediat ce proiecția s-a încheiat. „Aseară, ne-am cufundat într-unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut de mult timp", a scris nora Prințesei Caroline de Hanovrea, însoțindu-și mesajul de un scurt videoclip din interiorul cinematografului.

FOTO: Getty Images, Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg