„Trădare” princiară! Pierre și Beatrice Casiraghi, divini la Cannes la proiecția fostului cumnat

23 mai, 2024

La o zi după vizita lui Charlotte Casiraghi pe La Croisette, un cuplu de vedete din Familia Princiară monegască a strălucit pe covorul roșu: Pierre Casiraghi și soția sa. Ambii au asistat la proiecția filmului „The Count of Monte Cristo”, produs de fostul lor cumnat, Dimitri Rassam.

Pierre și Beatrice Casiraghi, un cuplu elegant la Cannes. FOTO: Getty Images
Pierre și Beatrice Casiraghi, un cuplu elegant la Cannes. FOTO: Getty Images

Ca în fiecare an, Familia Princiară de Monaco este reprezentată de excepție la Festivalul de Film de la Cannes. După apariția remarcabilă a Prințesei Charlotte Casiraghi pe covorul roșu, fratele ei mai mic, Pierre Casiraghi, a cedat la chemarea celei de-a șaptea arte. Fiul Prințesei Caroline de Hanovra a urcat treptele însoțit de soția sa, splendida Beatrice Casiraghi.

Relaxați și zâmbitori, ținându-se de mână, cei doi au oferit audienței un interludiu plin de farmec, cu ea îmbrăcată într-o rochie clasică impecabilă din catifea mov-prună de la Dior (brand al cărei ambasadoare este) și bijuterii cu diamante și cu el foarte chipeș în costumul său bleumarin, cu cămașă albă și papion.

Pierre și Beatrice Casiraghi au trădat-o un pic pe Charlotte Casiraghi, atunci când au decis să asiste la proiecția filmului produs de fostul ei soț, Dimitri Rassam, „The Count of Monte Cristo”, prezentat în afara competiției. Însă era de bonton ca cineva din Familia Princiară monegască să facă, totuși, act de prezență la un asemenea eveniment, mai cu seamă că Dimitri Rassam este și tatăl unui nepot al Prințului Albert de Monaco, micul Balthazar, de cinci ani.

Cert e că această adaptare inovatoare realizată de Alexandre de La Patellière și Matthieu Delaporte pare să-i fi cucerit inima lui Beatrice Casiraghi. Pe contul său de Instagram, tânăra și-a împărtășit entuziasmul imediat ce proiecția s-a încheiat. „Aseară, ne-am cufundat într-unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut de mult timp", a scris nora Prințesei Caroline de Hanovrea, însoțindu-și mesajul de un scurt videoclip din interiorul cinematografului.

FOTO: Getty Images, Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg