Un adevărat gentleman! William a salvat-o pe soacra sa dintr-o situație jenantă

20 iunie, 2024

Mama lui Kate Middleton a avut un moment ușor neplăcut la Royal Ascot, însă a primit o mână de ajutor din partea ginerelui ei, care a salvat-o fără să ezite.

image

Royal Ascot este prilejul perfect pentru ca participanții să-și etaleze ținutele și pălăriile cochete la cursele cu cai. Și nimeni nu-și dorește ca, atunci când trebuie să facă o impresie frumoasă, să rămână fără încălțări în picioare sau să se murdărească cu noroi.

Ei bine, asemenea lucru era să i se întâmple chiar soacrei viitorului rege britanic, care și-a făcut prima sa apariție publică de când fiica ei a fost diagnosticată cu cancer și era privită de toată lumea la marele eveniment.

Noroc că l-a avut pe ginerele ei aproape, care i-a și întins o mână pentru a o ajuta să iasă din situația ușor jenantă în care se afla! În timp ce se deplasa pe iarbă, la Royal Ascot, Carole a reușit să-și piadră unul dintre pantofi din cauza faptului că tocul acestuia i-a rămas înțepenit în pământ. Ca să nu se facă de râs pășind în piciorul gol sau chiar căzând la pământ, William i-a și sărit în ajutor.

Prințul i-a întins imediat mâna soacrei sale și, râzând de situația amuzantă, a ajutat-o pe Carole Middleton să-și recapete echilibrul – și pantoful! – și să nu cadă în văzul tuturor. Drept urmare, ceea ce era cât pe ce să fie momentul culminant al evenimentului, despre care ar fi scris toată presa internațională, s-a încheiat cu bine datorită prințului empatic și săritor.

image

Editorul regal de la Daily Mail, Rebecca English, l-a catalogat pe William „un adevărat gentleman” pe X, iar fanii regali au apreciat și ei spontaneitatea prințului și gestul lui frumos. „Au o relație foarte apropiată! Imaginea cu ei doi e atât de frumoasă!”, a ținut să comenteze cineva pe rețelele sociale.  

„Se pare că părinții lui Kate au o relație foarte frumoasă cu Prințul William, e așa drăguț să-i vedem relaxați, petrecând împreună o zi frumoasă!”, a ținut să adauge alt internaut.

Părinții Prințesei de Wales s-au prezentat și a doua zi la marele eveniment, iar Carole a arătat foarte bine în ținuta sa cu imprimeu floral, creată de Self Portrait, la care a asortat o pălărie în aceeași nuanță.

image
Mai multe pentru tine...

Prințul William a stat de vorbă cu ambii lui socrii la Royal Ascot și, la un moment dat, viitorul rege și soacra sa chiar s-au ținut puțin de mână, într-un gest parcă plin de recunoștință. Atât William, cât și părinții lui Kate Middleton fac tot ce pot ca s-o ajute pe Prințesa de Wales să treacă mai repede și mai ușor peste perioada complicată din viața ei. E limpede că boala lui Kate i-a apropiat și mai mult pe William de Carole și Michael Middleton, iar acest lucru s-a văzut din plin la Royal Ascot!

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg