VIDEO Numărătoare inversă pentru nunta lui Nicolae al României. Va participa sau nu Casa Regală?

19 septembrie, 2018
Alina Maria Binder si Nicolae al Romaniei Casa Regala nunta jpeg

Nepotul Regelui Mihai şi aleasa lui abia aşteaptă marele moment. Toată lumea se întreabă, însă, dacă şi rudele lor de sânge albastru vor participa la ceremonie.

image

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă princiară din România au intrat în linie dreaptă. Biserica Sf. Ilie din Sinaia se pregăteşte să-i primească la slujbă, Cazinoul din Sinaia o să îmbrace straie de sărbătoare, rochia creată de un designer român şi cu subtile motive tradiţionale primeşte ultimele retuşuri, meniul a fost stabilit, vinurile româneşti au fost alese, tortul a fost deja comandat, iar primăria oraşului Sinaia a anunţat deja că vor fi luate măsuri speciale în ziua de 30 septembrie, când Alina-Maria Binder şi Nicholas Medforth-Mills vor deveni soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu. Cei doi vor pleca de la biserică într-un automobil retro sau poate chiar în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

"Noi am căutat mai multe locuri prin România, fiind anul Centenarului şi am vrut un loc legat de anul Centenarului. Dar aici, la Sinaia, noi ne-am simţit foarte bine, mai ales eu, mă simt ca acasă. Familia mea este în fiecare colţ din oraş. Am avut noroc că am şi ales o biserică unde este pictat bunicul meu, Regele Mihai, şi străbunicul meu, Carol al II-lea", a declarat ieri, la Sinaia, însuşi Nicolae al României.

Citeşte şi:

Aici va avea loc nunta lui Nicolae al României. Uite cum arată şi care e povestea Cazinoului din Sinaia FOTO

Nicolae al României şi Alina-Maria Binder, la degustarea tortului de nuntă FOTO

Pregătiri pentru nunta regală! Pe cine şi-ar dori ca naşi fostul Prinţ Nicolae?

Din păcate, aflăm din unele surse că invitaţia transmisă de fostul Principe Nicolae nu a avut ecoul scontat la Casa Regală, nunta fiind considerată un prilej numai bun de reluare a relaţiilor cordiale.

Surse apropiate viitorului mire au declarat pentru Mediafax că invitaţia a fost înapoiată nedeschisă. Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

“Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată.

O nouă lovitură pentru nepotul Regelui Mihai, care şi-ar fi dorit să vadă reunită familia la evenimentul de la Cazinoul din Sinaia.

Refuzul Casei Regale a fost confirmat într-un interviu postat pe canalul de Youtube al Prahova News: "Am vrut să legăm nunta un pic cu familia mea, chiar dacă strămoşii mei nu vor fi prezenţi. Mai avem puţin şi sper că vor veni. Sora mea vine, mama nu, din păcate. Invitaţia au primit-o personal. Sper că vor veni, pentru că este un moment despre familie şi unitate şi este un moment unic în viaţa noastră. Înseamnă mult pentru noi şi ne dorim foarte mult să avem familia cu noi."Recente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}