William a fost întotdeauna protejat, iar Harry atacat. Cum era "sacrificat" ducele de către cei de la Palat

18 octombrie, 2022
william si harry profi jpg

Noi detalii ies la iveală despre relația Prințului Harry cu personalul Palatului Buckingham.

Potrivit scriitorului Valentine Low, când Ducele de Sussex a început să se întâlnească cu Meghan Markle în 2016, a devenit din ce în ce mai „suspicios” față de angajați. Harry se teme că aceștia vor scurge povești presei, lucru cu care era familiarizat , deoarece crescuse în umbra Prințului William

„Mi s-a spus că atunci când Harry era adolescent, Palatul dădea prioritate reputației Prințului William”, spune Low într-un interviu recent. „De exemplu, există o poveste despre un ziar care a chemat echipa de comunicare a Palatului pentru a comenta o știre negativă despre William. Cei de la Palat au găsit imediat o strategie, s-au oferit să dea un material negativ despre Harry pentru a ucide povestea lui William. Nu știu cât de des a fost utilizată această strategie, dar am auzit de la un fost angajat că asta s-a întâmplat”.

„Desigur, Palatul va face tot posibilul pentru a-l proteja pe moștenitor”, spune el. „Prințul și Prințesa de Wales sunt viitorul și prioritatea, deși pare dur”.

Mai multe pentru tine...

Ani de zile, paranoia l-a determinat pe Harry să bombardeze personalul cu întrebări.

„Îi supunea la un test constant de loialitate: „O să mă protejezi? Sau tocmai ai devenit unul dintre ei, care nu va lupta pentru mine?” A fost epuizant”, a dezvăluit Low în noua sa carte, Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown . „Neîncrederea lui față de curteni, testele constante de loialitate ale propriului personal, toate acestea au fost acolo înainte ca Meghan să sosească la fața locului”.

“Lucrurile erau încă gestionabile până când a apărut Meghan. Ea a refuzat să-l lase pe Harry să fie maltratat, iar asta a făcut-o să atace deseori personalul Palatului. A fost o experiență dificilă pentru mulți dintre angajați”, a declarat Low. „Unii oameni mi-au spus că au fost complet distruși, s-au simțit rău, au fost zguduiți”.Recente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg