Meghan Markle și Prințul William împart o pasiune comună: “Ducesa nu se plânge niciodată”

18 octombrie, 2022
meghan william jpg

Sportul are beneficii cheie pentru sănătatea mintală și poate fi o modalitate excelentă de a pierde în greutate. O activitate neașteptată îi leagă pe Meghan Markle, Prințul William și Harry:  boxul. 

Chiar dacă Meghan s-a înțeles foarte bine cu cumnatul ei, de când a plecat cu Harry în SUA, lăsând în urmă viața lor regală, cei doi abia dacă își mai vorbesc. Cu toate acestea, dragostea pe care cei trei o au pentru box îi leagă încă. Willim și Meghan s-au antrenat în trecut - chiar dacă din motive diferite. Între timp, beneficiile terapeutice larg documentate ale sportului au avut un efect puternic și asupra Prințului Harry, care chiar spune că l-a „salvat”.

Meghan Markle a descoperit sportul în timp ce era actriță și juca în Suits. Jorge Blanco, antrenorul personal al rapperului Drake și al actorului de top Chris Hemsworth, a povestit pentru Vanity Fair cum a antrenat-o pe Meghan în timp ce ea filma pentru serial la Toronto.

El spune că au făcut „un pic de arte marțiale, puțin box și uneori kickboxing”.

„Nu m-am gândit niciodată că poate ajunge să fie o prințesă! M-am distrat grozav la antrenamente cu ea pentru că este super drăguță și vorbește spaniolă, cu accent argentinian”, spune antrenorul.

S-ar părea că boxul are un loc special în sufletul ducesei, care continuă să-l includă în antrenamentul ei. Antrenorul ei personal, Craig McNamee, spune despre rutina de exerciții a lui Meghan: „Forma fizică a lui Meghan Markle are cu siguranță prioritate; este foarte concentrată pe sănătatea ei. Când ajunge la sală, nu se plânge niciodată”.

În august anul trecut, Prințul Harry a dezvăluit principalele beneficii pentru sănătatea mintală pe care i le-a oferit sportul.

 „Toată lumea spunea că boxul poate fi o modalitate foarte bună de a elibera agresivitatea. Și asta m-a salvat cu adevărat pentru că eram pe punctul de a lovi pe cineva, așa că a fost cu siguranță mai ușor să lovesc  pe cineva care avea mânuși”, a mărturisit el în podcastul Mad World al lui Bryony Gordon.

Mai multe pentru tine...

Săptămâna trecută, Prințul William și-a pus mânușile pe când se afla în Parcul Olimpic Queen Elizabeth din Stratford pentru a marca a 10-a aniversare a unei organizații caritabile de antrenament sportiv. Prințului de Wales pare să-i placă experiența, în timp ce doi dintre tineri îl ghidează.

Site-ul de sănătate Healthline susține că boxul poate fi un plus excelent pentru planul tău de slăbire, pentru că arde între 350 până la 450 de calorii pe oră.

Boxul și artele marțiale au beneficii și pentru sănătatea mintală, un subiect care este foarte important pentru Prinți și pentru Meghan.

Ducesa a vorbit despre starea ei psihică în timpul petrecut cu familia regală și chiar a dezvăluit într-un interviu cu Oprah că s-a gândit să-și pună capăt vieții.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3  Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg