Meghan Markle și Prințul William împart o pasiune comună: “Ducesa nu se plânge niciodată”

18 octombrie, 2022
meghan  william jpg

Sportul are beneficii cheie pentru sănătatea mintală și poate fi o modalitate excelentă de a pierde în greutate. O activitate neașteptată îi leagă pe Meghan Markle, Prințul William și Harry:  boxul. 

Chiar dacă Meghan s-a înțeles foarte bine cu cumnatul ei, de când a plecat cu Harry în SUA, lăsând în urmă viața lor regală, cei doi abia dacă își mai vorbesc. Cu toate acestea, dragostea pe care cei trei o au pentru box îi leagă încă. Willim și Meghan s-au antrenat în trecut - chiar dacă din motive diferite. Între timp, beneficiile terapeutice larg documentate ale sportului au avut un efect puternic și asupra Prințului Harry, care chiar spune că l-a „salvat”.

Meghan Markle a descoperit sportul în timp ce era actriță și juca în Suits. Jorge Blanco, antrenorul personal al rapperului Drake și al actorului de top Chris Hemsworth, a povestit pentru Vanity Fair cum a antrenat-o pe Meghan în timp ce ea filma pentru serial la Toronto.

El spune că au făcut „un pic de arte marțiale, puțin box și uneori kickboxing”.

„Nu m-am gândit niciodată că poate ajunge să fie o prințesă! M-am distrat grozav la antrenamente cu ea pentru că este super drăguță și vorbește spaniolă, cu accent argentinian”, spune antrenorul.

S-ar părea că boxul are un loc special în sufletul ducesei, care continuă să-l includă în antrenamentul ei. Antrenorul ei personal, Craig McNamee, spune despre rutina de exerciții a lui Meghan: „Forma fizică a lui Meghan Markle are cu siguranță prioritate; este foarte concentrată pe sănătatea ei. Când ajunge la sală, nu se plânge niciodată”.

În august anul trecut, Prințul Harry a dezvăluit principalele beneficii pentru sănătatea mintală pe care i le-a oferit sportul.

 „Toată lumea spunea că boxul poate fi o modalitate foarte bună de a elibera agresivitatea. Și asta m-a salvat cu adevărat pentru că eram pe punctul de a lovi pe cineva, așa că a fost cu siguranță mai ușor să lovesc  pe cineva care avea mânuși”, a mărturisit el în podcastul Mad World al lui Bryony Gordon.

Mai multe pentru tine...

Săptămâna trecută, Prințul William și-a pus mânușile pe când se afla în Parcul Olimpic Queen Elizabeth din Stratford pentru a marca a 10-a aniversare a unei organizații caritabile de antrenament sportiv. Prințului de Wales pare să-i placă experiența, în timp ce doi dintre tineri îl ghidează.

Site-ul de sănătate Healthline susține că boxul poate fi un plus excelent pentru planul tău de slăbire, pentru că arde între 350 până la 450 de calorii pe oră.

Boxul și artele marțiale au beneficii și pentru sănătatea mintală, un subiect care este foarte important pentru Prinți și pentru Meghan.

Ducesa a vorbit despre starea ei psihică în timpul petrecut cu familia regală și chiar a dezvăluit într-un interviu cu Oprah că s-a gândit să-și pună capăt vieții.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg