Prințul Harry și Meghan s-au plâns de modul în care au fost tratați la înmormântarea Reginei

18 octombrie, 2022
eg2 jpg

Meghan și Harry continuă războiul cu regalii. Ei s-au plâns că nu au fost bine primiți de familie la înmormântarea Reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle  s-ar fi „plâns” că au fost „maltratați” de către familia regală în timpul angajamentelor din perioada înmormântării Reginei . Ducele și ducesa de Sussex se aflau deja în Marea Britanie, dar s-au alăturat familiei după moartea Reginei și au apărut de mai multe ori în public alături de alți regali.

Richard Johnson scrie că afirmațiile vin de la prietenii cuplului din Londra.

„Prietenii prințului și ai lui Meghan Markle din Londra șoptesc că foștii membri ai familiei regale s-au plâns că au fost maltratați la înmormântarea reginei Elisabeta.

Amândoi s-au plâns că familia nu a fost atât de primitoare pe cât ar fi trebuit”, spune el în New York Daily News.

Editorialistul a sugerat că Prințul Harry, despre care se spune că scrie o carte concentrată pe relația sa cu familia , își rescrie acum memoriile din Montecito, unde locuiește împreună cu familia sa.

Potrivit lui Johnson, ducele adaugă un alt capitol pentru a „include intriga Palatului în jurul călătoriei lor în Anglia pentru înmormântarea bunicii sale”.

El a adăugat că informațiile sunt publicate ca parte a unui acord de 15 milioane de dolari (13,4 milioane de lire sterline) cu editorul.: „ Penguin Random House a plătit mai mult de 15 milioane de dolari pentru povestea lui și vor ca aceasta să conțină știri scandaloase, care să facă titlul atractiv.Membrii familiei regale speră că Harry nu își va ataca familia, așa cum s-a întâmplat în timpul interviului cu Oprah”.

Cartea ar putea îngropa orice reconciliere între Harry și Meghan și familia regală. Data publicării a fost amânată pentru ca Harry să adauge noul capitol și să facă modificări suplimentare.

Mai multe pentru tine...

Ducele și ducesa de Sussex s-au unit în durere cu alți membri ai familiei regale după moartea Reginei, stârnind întrebări cu privire la posibilitatea unei reconcilieri, în special între Harry, fratele său, Prințul de Wales și tatăl lor, Regele Charles al III-lea.

Harry și Meghan - părinții lui Archie și Lili - au participat la o serie de interviuri de când au părisit viața regală în 2020, inclusiv la o întâlnire-bombă cu Oprah Winfrey în 2021.

Ei au acuzat familia regală de rasism, susținând că un regal a făcut o remarcă rasistă despre Archie înainte de a se naște și că instituția nu a reușit să ajute o Meghan, care s-a gândit la sinucidere.

Mai recent, în interviul pentru The Cut, fosta actriță a spus că este nevoie de „mult efort” pentru a ierta și a dat de înțeles că poate „spune orice”.Recente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg