William și Charles, zâmbitori după atacurile lui Harry. Unde s-au afișat

12 ianuarie, 2023
kate-  william

Prințul William și Kate au părăsit astăzi Windsor cu zâmbetul pe buze, semn că și-au reluat activitatea, iar Charles a marcat câteva întâlniri oficiale.

Prințul de Wales râdea împreună cu soția sa și părea relaxat în timp ce lucrurile spuse de Harry în Spare continuă să iasă la suprafață.

William a fost în centrul atacurilor din partea fratelui său mai mic, care susține în Spare că moștenitorul tronului l-a atacat și l-a apucat de guler după o ceartă care o avea ca subiect pe Meghan.

În interviurile care au urmat, Harry a continuat să își acuze fratele pentru rolul său din Megxit. William nu dă însă semne de furie, iar astăzi părea mai fericit ca niciodată alături de Prințesa de Wales, cu care a părăsit terenul Castelului Windsor.

În aceeași perioadă, Regele Charles bifa primul său angajament public de la lansarea memoriilor-bombă ale prințului Harry, care a scos la iveală ruptura din familia regală. Charles se afla în Aberdeenshire în această dimineață pentru a vizita o bancă de alimente și organizații caritabile locale, după mai mult de o săptămână de când Harry a început promovarea cărții sale.

Mai multe pentru tine...

Vizita monarhului în Scoția este prima de când controversata autobiografie a lui Harry, Spare, cea mai rapid vândută carte non-ficțiune din istorie, a fost pusă în vânzare. Regele a fost întâmpinat în Scoția de Lordul Sandy Manson.

În timpul vizitei sale la atelierul Aboyne Men's Shed, Charles a urmărit meșteșugarii care sculptează în lemn și piatră în acțiune.

Povestea ducelui de Sussex a provocat o avalanșe de articole în întreaga lume, asta după ce Harry a susținut că a fost atacat de fratele său, a ucis 25 de talibani în timpul războiului din Afganistan și a recunoscut că a consumat droguri.

Potrivit editorului, Spare, ediția în limba engleză, s-a vândut în peste 1,4 milioane de unități în toate formatele și edițiile în Statele Unite, Canada și Marea Britanie pe 10 ianuarie, când a ajuns pentru prima dată pe rafturile librăriilor.

„Vulnerabilă și sinceră, curajosă și intimă, Spare este povestea cuiva pe care probabil că aveam impresia că îl cunoaștem, dar abia acum putem ajunge cu adevărat să-l înțelegem pe Prințul Harry prin propriile sale cuvinte.

Privind aceste vânzări extraordinare din prima zi, cititorii sunt clar de acord că Spare este o carte care trebuie citită și pe care suntem mândri să o publicăm”, spune editorul grupului Random House Gina Centrello.



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg