Harry susține că a venit pe lume în cazul în care fratele său avea nevoie de un rinichi

12 ianuarie, 2023
william  harry ploaie jpg

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria și relația sa cu Prințul de Wales în memoriile sale explozive. 

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, spune că a crescut știind că a fost acolo pentru a-i oferi fratelui său mai mare, Prințul William , în vârstă de 40 de ani, o donație de organe dacă avea nevoie. 

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca la moștenitorul și la cel de rezervă.  

El crede că misiunea lui era aceea de a oferi distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât Prințul William, a explicat cum această idee de „moștenitor” și „de rezervă” a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți. 

Prințul spune că această idee de a fi în lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost clară încă de la o vârstă fragedă și a fost „întărită în mod regulat” de-a lungul vieții sale. 

Ducele și-a amintit apoi ce i-a spus Charles soției sale, Diana, după a doua sa naștere, o poveste pe care Harry avea să o afle atunci când avea 20 de ani

„Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”. 

În altă parte a cărții senzaționale, Prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său, pe care le-a atribuit jocului de polo.  

Harry a scos la suprafață, de asemenea, câteva dezvăluiri-bombă despre fratele său, William.

Mai multe pentru tine...

Ducele de Sussex a descris momentul în care i l-a prezentat iubitei sale pe fratele său drept o „coliziune clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016, în apartamentul Prințului și Prințesei de Wales, la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca Harry și William să plece într-o excursie

Descriind scurta plimbare de la casa lui și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că era mai nervos ca faimoasa actriță, știind că aceasta avea să îl cunoască pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era îmbrăcat în pantaloni și o cămașă. „Am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. A dat înapoi”.

Prințul Harry susține că fratele său nu îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu-l cunoștea, iar întâlnirea a fost ciudată.

 În schimb, Harry mărturisește că acesta era modul lui Meghan de a saluta străinii.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg