Harry susține că a venit pe lume în cazul în care fratele său avea nevoie de un rinichi

12 ianuarie, 2023
william  harry ploaie jpg

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria și relația sa cu Prințul de Wales în memoriile sale explozive. 

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, spune că a crescut știind că a fost acolo pentru a-i oferi fratelui său mai mare, Prințul William , în vârstă de 40 de ani, o donație de organe dacă avea nevoie. 

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca la moștenitorul și la cel de rezervă.  

El crede că misiunea lui era aceea de a oferi distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât Prințul William, a explicat cum această idee de „moștenitor” și „de rezervă” a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți. 

Prințul spune că această idee de a fi în lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost clară încă de la o vârstă fragedă și a fost „întărită în mod regulat” de-a lungul vieții sale. 

Ducele și-a amintit apoi ce i-a spus Charles soției sale, Diana, după a doua sa naștere, o poveste pe care Harry avea să o afle atunci când avea 20 de ani

„Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”. 

În altă parte a cărții senzaționale, Prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său, pe care le-a atribuit jocului de polo.  

Harry a scos la suprafață, de asemenea, câteva dezvăluiri-bombă despre fratele său, William.

Mai multe pentru tine...

Ducele de Sussex a descris momentul în care i l-a prezentat iubitei sale pe fratele său drept o „coliziune clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016, în apartamentul Prințului și Prințesei de Wales, la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca Harry și William să plece într-o excursie

Descriind scurta plimbare de la casa lui și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că era mai nervos ca faimoasa actriță, știind că aceasta avea să îl cunoască pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era îmbrăcat în pantaloni și o cămașă. „Am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. A dat înapoi”.

Prințul Harry susține că fratele său nu îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu-l cunoștea, iar întâlnirea a fost ciudată.

 În schimb, Harry mărturisește că acesta era modul lui Meghan de a saluta străinii.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}