William și Kate i-au urat Camillei ”la mulți ani” cu o fotografie specială, realizată chiar de Prințesă

18 iulie, 2024

Regina Camilla este foarte de iubită atât de Prințesa Kate, de William, cât și de cei trei nepoți George, Charlotte și Louis.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881838195 jpg

Dincolo de toate situațiile mai tensionate pe care poate William le-a simțit în tinerețe, percepute și mai dramatic de fratele său Harry, Camilla și-a câștigat în prezent un binemeritat loc în familie. Vechile conflicte sunt istorie, căci regina prin modul ei onest de a construi prietenii, i-a cucerit pe toți.

Tocmai de aceea, ziua sa nu putea trece nesărbătorită public de Prințul și Prințesa de Wales, pe contul lor de Instagram.

Ei au lansat un omagiu plin de căldură reginei Camilla în onoarea celei de-a 77-a aniversări, miercuri.

Împărtășind o fotografie emoționantă a Reginei pe conturile lor de socializare, Prințul William și Kate au scris: „Să îi urăm Majestății Sale la mulți ani!”

Camilla fotografiată de Kate PNG

Și nu este o poză oarecare! Ci un portret uimitor, realizat de Prințesa Kate în 2022 în grădinile Casei Ray Mill – refugiul rural al Reginei din Lacock, Wiltshire. Un an mai târziu, fotografia uimitoare a lui Kate a câștigat coperta anului la Premiile PPA, după ce a apărut pe coperta unei ediții regale speciale a Country Life.

În imagine, vedem o regina Camilla radiantă, fotografiată în timp ce stă pe o băncuță în grădina ei înflorită, având alături un coș plin cu pelargonii. Pentru ședința foto specială, Camilla a îmbrăcat o rochie florală bleu cu alb la care a accesorizat un pulover subțire albastru pudrat.

Prințul William și Kate nu au fost singurii membri ai familiei regale care i-au urat în mod public Majestății Sale la mulți ani.

Mesajele au fost distribuite și de familia regală și pe contul oficial de Instagram al Regelui Charles și Camilla.

Și regina așteaptă vacanța la fel de mult, mai ales că are un program extrem de încărcat. A lucrat chiar și de ziua ei! Regina i-a fost alături lui Charles la deschiderea Parlamentului.

Mai multe pentru tine...

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg