William și Kate nu se întâlnesc cu Harry și Meghan în America, dar nu îl ratează pe Biden

1 decembrie, 2022
biden si sotia jpg

Joe Biden urmează să-și elibereze programul pentru a se vedea cu William și Kate la Boston. 

Secretarul de presă de la Casa Albă a declarat că acum se „finalizează” detaliile finale pentru o întâlnire viitoare. Prințul și Prințesa de Wales se află în prezent în SUA într-o vizită de trei zile, care se va concentra asupra inițiativei Prințului de a găsi antreprenori de mediu.

„Președintele intenționează să-i întâmpine pe Prințul și Prințesa de Wales, care se află în aceste zile la Boston”, a declarat Secretarul de presă al SUA, Karine Jean-Pierre. „Încă lucrăm la detalii”, a adăugat ea.

Corespondentul Express Royal, Richard Palmer, spune că președintele este „dornic” să-i cunoască pe Prințul și Prințesa de Wales.

Max Foster, care transmite pentru CNN de la Londra, a adăugat într-o postare pe Twitter că Palatul Buckingham a confirmat vestea.

Această vizită în America este prima călătorie a Prințului și Prințesei de Wales de la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

William și Kate au fost întâmpinați pe aeroportul din Boston, unde au ajuns la bordul unui avion comercial British Airways, de guvernatorul Charlie Baker.

La aterizare, Prințul le-a mulțumit locuitorilor „pentru omagiile aduse reginei”.

El a adăugat că Elisabeta a II-a își amintea de vizita ei la Boston, din 1976, „cu mare drag”.

Punctul culminant al călătoriei din această săptămână va veni vineri, când Prințul și Prințesa de Wales vor fi vedetele ceremoniei decernare a Premiilor Earthshot.

Kate și William nu se vor vedea cu Prințul Harry și Meghan Markle în America. Aceștia sosesc la New York săptămâna viitoare pentru a primi un premiu din partea familiei Kennedy. 

Pe 6 decembrie, la patru zile după ceremonia de  la Boston, ducii își părăsesc casa din California și se îndreaptă către New York pentru a ridica premiul Ripple of Hope, acordat de organizația Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului.

Experții cred că familia regală nu a pierdut din popularitate în SUA după mutarea ducilor de Sussex acolo. „Observatorii regali americani sunt absolut nebuni după Prințul și Prințesa de Wales”, spune Kinsey Schofield.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}