News

Secrete de familie. Diana Ross (76) a aşteptat 13 ani până să-i spună fiicei Rhonda cine este cu adevărat tatăl ei

Secrete de familie. Diana Ross (76) a aşteptat 13 ani până să-i spună fiicei Rhonda cine este cu adevărat tatăl ei

Rhonda Ross, fiica legendarei artiste, avea deja 13 ani atunci când a descoperit că cel pe care-l considera unchi era, de fapt, tatăl ei. Diana şi Berry Gordy au format un cuplu în anii '60 şi '70, iar cântăreaţa a rămas însărcinată chiar înainte ca cei doi amorezi să se despartă. Ross nu a renunţat la sarcină, însă nici nu i-a spus fiicei ei cine era tatăl ei adevărat timp de 13 ani.

Rhonda a avut o copilărie fericită alături de familia ei, compusă din cei patru fraţi, mama Diana şi „tatăl” Robert Silberstein. Numai că acesta nu era tatăl ei biologic, lucru pe care ea l-a aflat abia în adolescenţă.

Diana l-a cunoscut pe proprietarul Motown Records, Berry Gordy, în anii '60 şi, până în 1965, erau deja unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu toate că Berry era extrem de îndrăgostit de Ross, cei doi au decis să nu-şi expună prea mult idila în public şi să se concentreze mai mult pe latura profesională a relaţiei lor. În 1971, Diana a rămas însărcinată cu primul ei copil, însă a ales să se căsătorească cu omul de afaceri Robert Ellis Silberstein, la numai două luni după ce îşi luase „Adio!” de la Gordy.

Modifică Setările