Lifestyle

Secretele unei siluete perfecte. Adina Halas, impecabilă la 41 de ani

Secretele unei siluete perfecte. Adina Halas, impecabilă la 41 de ani

Adina Halas, fosta colegă de platou a lui Carmen Brumă, nu se lasă mai prejos şi afişează o siluetă impecabilă, la 41 de ani.

După ce a trecut prin multe diete şi programe, a ajuns să se echilibreze cumva, să se menţină la 65 de kilograme şi să îşi ajusteze alimentaţia în aşa fel încât să nu mai existe pofte nesănătoase, ca acelea de dulce sau sărat.

Ce secrete urmează Adina? Deşi a născut, corpul său şi-a păstrat forma pe care o avea la celebra emisiune ”Noaptea târziu cu Mircea Badea”. Ba chiar este mai tonifiat acum, întrucât Adina Halas mărturiseşte că sportul este un obicei de la care nu se abate.

Pentru a obţine o masă musculară, Adina s-a apucat şi de CrossFit. Iată ce secrete a dezvăluit pentru Click: „Multă lume crede că pentru a slabi trebuie să se înfometeze, asta este contra productiv. Am trecut şi eu prin asta şi nu aş recomanda-o nimănui.

În realitate, ceea ce îmi face bine, şi nu o spun ca specialist, ci din experienţă şi ca un bun observator,  în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, cea mai bună combinaţie este cea între sport, o dietă bine pusă la punct care să nu te înfometeze şi să îţi dea toţi nutrienţii necesari şi odihnă! Trebuie să existe cele 7-8 ore de somn şi o bună hidratare”, a mai completat Adina.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările