Lifestyle

Secretul rochiilor purtate de Oana Roman şi Ozana Barabancea FOTO

Secretul rochiilor purtate de Oana Roman şi Ozana Barabancea FOTO camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Cele două vedete au impresionat cu apariţiile lor în rochii de seară care le subţiază optic silueta. Care este secretul acestora?

Oana Roman şi Ozana Barabancea sunt două vedete care au reuşit mereu să fie elegante şi să-şi mascheze formele rubensiene, punând accent mai mult pe decolteul generos ori pe picioarele cu glezne subţiri.

Adeseori, ele au avut apariţii notabile la gale, serate şi evenimentele speciale, optând pentru un gen de rochii care le-a subţiat optic silueta. Şi asta pentru că au avut inspiraţia de-a se lăsa pe mâna celor de la Catalea, care crează ţinute de seară pentru toate siluetele. Ba chiar această casă de modă a devenit cunoscută graţie rochiilor care flatează inclusiv siluetele corpolente, având un stil de croială inspirată din moda Orientului, unde hainele pentru femei trebuie să sugereze, nu să evidenţieze corpul.

Practic, rochiile orientale mizează pe fronseuri, mâneci-fluture, accente în talie şi pe un tip de prindere cu panglică sub bust, pe dedesubt, care face ca materialul să se drapeze în faţă, în timp ce spatele rămâne larg. Un secret care face ca orice tip de talie să fie pus în valoare, iar apariţia să fie una elegantă şi chiar modernă. Plus că acest tip de rochie poate fi purtat oricând, indiferent de variaţiile de greutate suferite.

Iată cât de spectaculoase pot fi rochiile purtate de Oana Roman şi Ozana Barabancea. (vezi galeria foto)

Citește și ...