News

Selena Gómez suferă de tulburare bipolară

Selena Gómez suferă de tulburare bipolară

Instagram-ul a dat-o de gol pe Selena. În timpul unei discuţii live cu Miley Cyrus, cântăreaţa a dezvăluit că se confruntă cu acest diagnostic atât de la modă la Hollywood.

Nici vedetele nu pot ieşi să se plimbe când vor ele pe străzi, dar au conceput o modalitate de a rămâne împreună şi de a continua să vorbească cu comunitatea lor. În acest sens, Miley Cyrus face filmări pentru urmăritorii ei de pe Instagram, având drept invitaţi virtuali numeroase vedete, numind acest demers Bright Minded. Profitând de prieteniile sale celebre, a pornit şi o dicuţie cu Selena Gomez, care i-a surprins pe urmăritorii ambelor vedete, dezvăluind că a fost diagnosticată recent cu tulburare bipolară. Cântăreaţa a recunoscut că, după ani în care a întâmpinat situaţii dificile, a reuşit să afle diagnosticul ei: „Am fost recent la unul dintre cele mai bune spitale de boli mintale din Statele Unite, Spitalul McClean şi după mulţi ani în care am trecut prin multe stări diferite, mi-am dat seama că sunt bipolară ”.

Ce este tulburarea bipolară?  O afecţiune psihică care face ca persoana care suferă de acest diagnostic să treacă prin episoade în care dispoziţia îi este afectată, neavând chef de nimic, ajungând până la cele maniacale sau hipomaniacale. Între aceste episoade, persoana se comportă normal.

Selena a recunoscut că, la început, ştiind de ce afecţiune suferă, a fost dificil, dar acum este mai calmă, pentru că ştie cu ce se luptă: „A avea mai multe cunoştinţe legate de ceea ce am mă ajută să nu mă tem. Cred că multă lume este speriată. Am văzut asta chiar şi la oameni din familia mea ", a spus ea. Cântăreaţa a recunoscut că, în trecut, au existat manifestări care au determinat-o să vadă că ceva nu este în regulă: „A trebuit să pretind că sunt în regulă. Dar atunci mă comportam ca o adolescentă. Voiam doar să ştiu totul despre asta, iar asta mi-a înlăturat temerile ”. Cântăreaţa i-a spus lui Miley că preferă să ştie totul despre această tulburare ca să o poată controla în mod corect. Selena şi-a amintit cum, pe vremea când era copil, se temea de fulgere, iar mama ei i-a explicat ce e cu ele şi, uşor, uşor, frica a dispărut. Aceeaşi strategie o urmează şi cu sindromul bipolar.

Selena a suferit un transplant de rinichi, pe care l-a considerat un dar de la cea mai bună prietenă ai ei, Francia Raisa, cu care era compatibilă.

Nu este prima dată când Selena şi-a deschis inima pentru a discuta despre sănătatea ei. La jumătatea anului 2016 şi-a întrerupt cariera de cântăreaţă pentru a se concentra pe problemele create de un alt diagnostic crunt: lupus - o boală care i-a afectat rinichii şi a trebuit să primească un transplant, iar în 2018 le-a spus fanilor săi că trece prin perioade de anxietate şi depresie, situaţie pe care a tratat-o ​​tot cu ajutorul specialiştilor.

 

Citește și ...