News

Şi-a dorit dintotdeauna să devină mamă, dar a aşteptat până la 45 de ani. Ce-a determinat-o pe Sandra Bullock să adopte doi copii?

Şi-a dorit dintotdeauna să devină mamă, dar a aşteptat până la 45 de ani. Ce-a determinat-o pe Sandra Bullock să adopte doi copii? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

“Când am devenit mamă, mi-am dat seama că asta era menirea mea. Acesta este scopul vieţii mele şi am ştiut asta de mică”, a declarat actriţa. Însă ce-a reţinut-o pe Sandra (55) să aibă copii mai devreme? Şi, mai ales, cum s-a decis, într-un final, să facă marele pas?

Bullock are, în prezent, doi copii, pe fiul Louis Bardot (9) şi pe fiica Laila (7). Şi pe primul ei copil l-a adoptat abia la 45 de ani, cu toate că era deja măritată – cu Jesse James, din 2005 până în 2010 – şi avea, astfel, toate condiţiile pentru a creşte un odor cum şi-a dorit încă din copilărie sau adolescenţă. Cu toate astea, n-a mişcat un deget până la 45 de ani. Să fie maturizarea târzie de vină? Nici vorbă!

Cel mai probabil, nu s-a simţit confortabil să-şi crească copiii cu soţul ei, de care s-a şi despărţit în timp ce procesul adopţiei primul ei copil era în plină desfăşurare. Jesse nu ar fi fost tatăl pe care actriţa şi l-ar fi dorit pentru copiii ei, având în vedere infidelitatea crasă a acestuia. Aşadar fostul ei partener de viaţă e posibil să-i fi întârziat decizia de-a adopta. Dar ce a determinat-o, totuşi, pe Sandra să depună actele de adopţie şi să devină, în sfârşit, mamă?

Uraganul Katrina! Starul hollywoodian a recunoscut că şi-a dat seama, mai bine ca niciodată, că menirea ei în viaţă este maternitatea în momentul în care SUA a fost lovită crunt de furtuna tropicală care a făcut ravagii în 2005.

În timpul scandalului cauzat de infidelităţile soţului şi după divorţul de el, Sandra a anunţat că a devenit mamă!

“Uraganul Katrina avusese loc în New Orleans şi m-am gândit că copilul meu era pe undeva pe-acolo… A fost o relevaţie cam ciudată, ştiu…”, povesteşte mămica VIP.  

Modifică Setările