Lifestyle

Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Cum arată la această vârstă una dintre cele mai frumoase actriţe din toate timpurile

Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Cum arată la această vârstă una dintre cele mai frumoase actriţe din toate timpurile camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

Este minunată, superbă şi apreciată în toată lumea. Marea actriţă Sophia Loren a împlinit 87 de ani în luna septembrie, pe 20.

Înainte de a fi Loren, a fost Sofia Villani Scicolone. S-a născut la Roma, la un centru de sprijin pentru mamele necăsătorite şi a crescut în sărăcie lucie, alături de mama sa, o femeie care visa să fie actriţă şi care semăna incredibil de mult cu Greta Garbo.

După ce a câştigat în 1950 concursul Miss Italia, nu a fost greu pentru Sophia să se facă remarcată. Avea un decolteu ameţitor, talie subţire şi ochi hipnotizanţi.

La Festivalul de Film de la Cannes din 1955, Sophia a fost cea mai fotografiată apariţie. Iar cariera sa nu a mai avut limită după aceea.

Am văzut-o în producţii de succes, ca Quo Vadis, Two Nights with Cleopatra, Marriage Italian-Style sau Prêt-à-Porter. În 1962, a luat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

I-a plăcut să pozeze şi să arate lumii cât este de feminină. Tocmai de aceea, decizia sa de a poza sexy în 2007, la 71 de ani în calendarul Pirelli a fost spectaculoasă, dar nu i-a uimit pe fanii săi.

Loren a fost căsătorită cu Carlo Ponti, decedat în 2007, cu care are doi băieţi: Carlo Ponti Jr. şi Edoardo Ponti.

Actriţa este senzaţională şi în ziua de azi. Recent, a terminat filmările pentru o nouă producţie, ” The Life Ahead”, după o pauză de 10 ani, în regia unuia dintre fiii săi, Edoardo Ponti şi produsă de Netflix. Ultima apariţie pe platourile de filmare a avut-o chiar anul trecut, cu ocazia filmărilor la acest film.

În timpul perioadei de respiro de care s-a bucurat, celebra actriţă spune că s-a concentrat pe familia sa: mai exact, cei doi fii ai săi pe care îi are cu regretatul regizor Carlo Ponti, dar şi pe cei patru nepoţi. Mai mult, Sophia are şi o nepoată superbă, care i-a moştenit frumuseţea iconică şi care îi poartă şi numele: Lucia Sophia Pontia a împlinit recent 15 ani. O puteţi vedea AICI.

Sophia Loren locuieşte în Elveţia, la Geneva, dar are reşedinţe şi la Napoli şi Roma şi îşi petrece verile în casă de vacanţă aflată în oraşul de coastă Castiglione della Pescaia din Toscana.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările