Vedete

Speak despre participarea la "Asia Express": "Mi-e foarte frică!"

Speak despre participarea la "Asia Express": "Mi-e foarte frică!"

Speak şi Ştefania s-au înhămat la cea mai mare aventură a vieţii lor, Drumul Comorilor din noul sezon al emisiunii "Asia Express", dar nu fără temeri majore.

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi a acceptat provocarea de a-şi testa limitele în mega cursa de la "Asia Express", în Philippine şi Taiwan. Înainte de plecare, cei doi au postat un clip cu testimonialele lor pe vlogul lui Speak de pe Youtube.

"Mi-e frică, mi-e teamă de ce se va întâmpla acolo. Datorită Ştefaniei am luat această decizie şi a echipei care ne-a invitat în fiecare an", spune Speak.

"Eu mi-am dorit foarte mult să merg, pentru că ştiu că este o experienţă foarte, foarte tare. Ştim că este foarte greu. Ne-am asumat din momentul în care am spus "DA" - bine, Ştefan încă nu şi-a asumat treaba asta", a dezvăluit Ştefania, iubita lui Speak.

"Ştiu că această experienţă este once in a lifetime şi de-asta am cedat tentaţiei ei. Problema este că acolo vom întâmpina nişte situaţii, greutăţi, iar eu, cel puţin, îmi fac foarte multe scenarii posibile. Eu sigur o să-mi testez limitele şi nervii."

În timp ce Ştefania crede că "o să ne distrăm şi o să fie fun", Ştefan aka Speak spune că "eu îmi fac foarte multe scenarii, ce vom face în situaţia în care vom fi puşi să mâncăm şopârle sau muci de balenă. (...) Mie mi-e frică cel mai tare de mâncatul de drăcovenii".

Iată ce alte gânduri îşi face Speak înainte de intrarea în cursa "Asia Express":

Modifică Setările