News

Spune că nu o suportă, dar a îmbrăţişat-o! Ce spune Şerban Copoţ despre Ana Morodan la Asia Express?

Spune că nu o suportă, dar a îmbrăţişat-o! Ce spune Şerban Copoţ despre Ana Morodan la Asia Express? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De când a început difuzarea sezonului doi al emisiunii ”Asia Express”, concurenţii au demonstrat că există antipatii între ei. Şerban Copoţ a vorbit nu o dată despre cât de antipatică îi este Ana Morodan, ”contesa digitală”.

În ediţia de aseară, însă, cei de acasă au putut vedea un moment intim între cei doi concurenţi, Şerban Copoţ îmbrăţişând-o pe Ana Morodan. Totul a avut loc la sfârşitul unei probe, desfăşurate într-un sat, când Ana, dar şi ceilalţi concurenţi, au fost înconjuraţi, pur şi simplu, de săteni.

La un moment dat, prinsă într-un vârtej de oameni, Ana Morodan a fost salvată tocmai de bărbatul care spunea că nu o suportă. Acesta a luat-o de mână şi a condus-o într-o casă unde se aflau restul de colegii dar şi echipa de producţie. ”Ţin  minte că m-a luat Şerban de mână şi tot îmi spune ”hai, că o să fie bine”, ”ridică acum piciorul”. Devenise foarte periculos.”, povesteşte Ana Morodan despre interacţiunea cu colegul ei, Şerban Copoţ.

Iar asta nu e tot! Odată ajunşi acolo, Copoţ a îmbrăţişat-o pe Ana Morodan, în încercarea de o linişti. ”Suntem băieţi şi trebuie să le protejăm pe fete...”

Modifică Setările