Vedete

Tatăl lui Răzvan Ciobanu are probleme mari de sănătate: „Îmi pare rău că spun public treaba asta“ VIDEO

Tatăl lui Răzvan Ciobanu are probleme mari de sănătate: „Îmi pare rău că spun public treaba asta“ VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Vestea că Răzvan Ciobanu a murit, în urmă cu aproximativ două săptămâni, în urma unui accident rutier violent petrecut în judeţul Constanţa, a căzut ca un trăsnet peste familia şi apropiaţii designerului.

Moartea neaşteptată a lui Răzvan Ciobanu a lăsat un gol imens în sufletul părinţilor vedetei, mai ales că designerul era singurul lor copil. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Laura Vicol, cea care este avocatul familiei Ciobanu, a spus că şi-a făcut griji pentru sănătatea părinţilor designerului şi că mama lui Răzvan Ciobanu plânge neîncetat.

Cerându-şi scuze public tatălui lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a dezvăluit şi un amănunt incredibil despre acesta. „Tatăl este operat pe cord deschis. Are nişte probleme foarte mari de sănătate. Îmi pare rău că spun public treaba asta şi îmi cer scuze faţă de dânsul că fac publică treaba asta. Sunt nişte oameni simpli care au trecut şi trec prin ce trec“, a spus avocatul.

Modifică Setările