News

Tragedie în familia actorului care l-a jucat pe Tarzan. Soţia lui a fost înjunghiată de propriul lor fiu!

Tragedie în familia actorului care l-a jucat pe Tarzan. Soţia lui a fost înjunghiată de propriul lor fiu! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Tragedie în familia fostului star al filmelor cu Tarzan difuzate de NBC între anii 1966–1968.

Actorul Ron Ely, în vârstă de 82 de ani, cunoscut, printre altele, şi pentru rolul principal din filmul Doc Savage: The Man of Bronze, şi care îşi duce acum existenţa într-un scaun cu rotile, a trecut, toamna trecută, printr-o experienţă sfâşietoare.

Ei bine, în luna octombrie anul trecut, o echipă de poliţie a fost chemată la domiciliul actorului din Santa Barbara, acolo unde ofiţerii au descoperit că soţia actorului, fosta Miss Florida Valerie Lundeen, de 62 de ani, a fost înjunghiată mortal de fiul celor doi, Cameron, în vârstă de 30 de ani. Când tânărul a încercat să fugă, poliţiştii au deschis focul asupra lui, au tras 22 de gloanţe şi l-au ucis pe loc.

Ieri, cele două fiice ale lui Ron Ely şi surorile lui Cameron au ţinut o conferinţă de presă, după ce actorul din Tarzan a declarat că va acţiona în judecată poliţia şi autorităţile din Santa Barbare pentru uciderea nemotivată a fiului său, care acceptase să se predea, şi pentru întârzierea cu care a sosit salvarea în cazul soţiei sale, aceasta respirând, încă, atunci când a fost găsită de poliţie.

Fiul lui Ron Ely lucra ca gardă de corp şi apelase poliţia, în noaptea tragediei, susţinând că tatăl lui a încercat să o atace pe mama sa. Mai târziu, Ron a sunat el însuşi la poliţie şi a declarat că fiul lui a înjunghiat-o pe soţia sa. Acum, însă, Ron vrea dreptate atât în cazul soţiei decedate, cât şi al fiului criminal.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările