News

Traian Băsescu a împlinit 69 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere fostul preşedinte. În alţi ani se întâlnea cu prietenii politicieni

Traian Băsescu a împlinit 69 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere fostul preşedinte. În alţi ani se întâlnea cu prietenii politicieni camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Rapid trec anii! Iată că Traian Băsescu a ajuns la vârsta de 69 de ani. Dacă în trecut făcea petreceri alături de prieteni sau călătorea prin ţară, iată că anul acesta a avut parte de o aniversare diferită, dar fericită. 

Traian Băsescu s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa. De-a lungul anilor a trecut printr-o mulţime de experienţe, a ocupat multe funcţii, a fost fidel unei singure femei şi are două fete şi patru nepoţi de care este extrem de mândru. 

Iată că acum, în anul 2020, pe 4 noiembrie, a împlinit 69 de ani. Este anul în care nu a reuşit să devină primarul Bucureştiului, a pierdut în faţa lui Nicuşor Dan. Nu stă departe de politică, e foarte activ, la fel şi fiica sa cea mică. Elena Băsescu candidează în decembrie la alegerile parlamentare. Ea merge des la Constanţa unde face campanie. De acolo a scris un mesaj, mulţi şi-au amintit de aniversarea tatălui ei: "Am mers, astăzi, prin pieţele din Constanţa (Cireşica, Brotăcei, Griviţa) pentru a împărţi măşti sanitare şi a prezenta principalele proiecte ale #PMP. M-a surprins extrem de plăcut numărul mare de constănţeni care ştiau că este ziua tatălui meu pe 4 noiembrie şi care i-au urat „la mulţi ani” prin intermediul meu. A fost o zi frumoasă pentru care le mulţumesc cetăţenilor Constanţei."

Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere discret, în familie, alături de cea care îi este alături de zeci de ani. Probabil fostul preşedinte a primit urările Mariei Băsescu, poate soţia i-a făcut chiar şi un tort. Nu a stat, a fost activ pe reţelele de socializare, chiar şi de ziua sa de naştere a dezbătut probleme politice. 

De-a lungul timpului, fostul preşedinte şi-a sărbătorit ziua de naştere nu numai în familie, ci şi alături de partenerii politici de la vremea respectivă. În 2013, şeful statului a sărbătorit împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare în calitate de bunic, alături de familie şi de nepoţica sa, Sofia Anais, atunci în vârstă de câteva luni.

În 2012, ziua de naştere l-a găsit pe Traian Băsescu în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, la Castelul Foişor, la petrecere participând fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

În 2011, când a împlinit 60 de ani, parlamentarii coaliţiei la vremea respectivă au fost invitaţi, la Vila Lac, pentru a marca ziua de naştere a preşedintelui Traian Băsescu. În 2007, 4 noiembrie a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situaţiei cetăţenilor români din Italia. În 2006, preşedintele s-a aflat pe Valea Prahovei împreună cu familia şi a fost vizitat şi de lideri ai PD. În 2005, preşedintele Băsescu şi-a petrecut ziua de naştere la vila de protocol din staţiunea Neptun.

Ce pensie are Traian Băsescu. Fostul preşedinte al României are patru nepoţi de care e mândru

Fost comandat de navă, fost primar general, fost preşedinte, Traian Băsescu are un "job" care acum îi ocupă destul de mult timp. La 69 de ani este bunic, are patru nepoţi. E împlinit şi după ani de activitate se bucură de o pensie mare. Nu mai apare aşa de des la TV, însă atunci când are vreo părere în domeniul politic, Traian Băsescu o expune fără vreo reţinere. Fostul preşedinte e fericit cu viaţa pe care o duce acum, departe de îndatoririle faţă de stat. Este fericit alături de soţia sa, Maria Băsescu, dar şi de nepoţii săi, trei din partea Elenei Băsescu şi unul din partea Ioanei. Este un bunic cu normă întreagă, petrece timp cu micuţii, el fiind cel care îi răsfaţă.

Duce o viaţă decentă şi încasează o pensie mare. În ianuarie 2020 s-a vorbit despre banii pe care îi primeşte acesta de la stat.

Foto: Facebook

Modifică Setările