Vedete

Transformarea Oanei Roman. Cât a slăbit din noiembrie 2019 până în februarie 2020

Transformarea Oanei Roman. Cât a slăbit din noiembrie 2019 până în februarie 2020 camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Oana Roman trece printr-o schimbare fizică majoră. Vedeta s-a mândrit cu rezultate obţinute în doare câteva luni.

Ce ambiţie are! Oana Roman a decis să facă o schimbare în urmă cu câteva luni. S-a apucat de dietă şi totodată face diferite proceduri pentru a da kilogramele jos. Din noiembrie până în februarie, vedeta a reuşit să slăbească aproximativ 10 kilograme. Cum a reuşit?

Aceasta nu se mai abate de la regimul alimentar şi face diferite tratamente. Chiar ea a explicat în mediul online. 

"Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală. Dietă dar nu draconica! Minus 10 cm in şolduri şi minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si ăsta e doar inceputul."

Unii urmăritori ai său au spus că transformarea sa, faptul că a slăbit, sunt din cauza problemelor din căsnicie. Ea a negat că este aşa. 

"Nu are nici o legătură una cu alta. Absolut nici una."

Oana Roman, despre despărţirea de Marius Elisei

"Aşa cum am spus încă din Decembrie anul trecut, eu şi Marius Elisei suntem separaţi în fapt, el nu mai locuieşte cu noi şi deşi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne -am văzut şi am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezenţa tatălui în viaţă sa. Totuşi eu NU pot comenta faptele şi conduita nimănui şi nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea, nu doresc că numele meu să fie implicat în nici o discuţie referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoană mea!”, a scris Oana Roman în mediul online. 

Modifică Setările