News

Trecutul neştiut al lui Vlad Voiculescu. Fostul ministru al Sănătăţii a avut greutăţi în copilărie: ”Familia mea a fost datoare vândută, am avut ipotecă pe casă”

Trecutul neştiut al lui Vlad Voiculescu. Fostul ministru al Sănătăţii a avut greutăţi în copilărie: ”Familia mea a fost datoare vândută, am avut ipotecă pe casă”

Doar patru luni a durat mandatul de ministru al Sănătăţii pentru Vlad Voiculescu, însă multe rîuri de cerneală au curs în acest timp. Dincolo de omul politic care nu face obiectul acestui material, întâlnim un tânăr a cărui copilărie nu a fost nici pe departe una îndestulată. Părinţii acestuia făceau eforturi uriaşe pentru a se descurca.

După ce Florin Cîţu l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcţia de Ministru al Sănătăţii, multe emisiuni au dezbătut traseul politic şi competenţele tănărului de 37 de ani. Mai puţin cunoscută este viaţa din spatele omului public, una cu mult mai complicată decât te-ai aştepta.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii

Vlad Voiculescu a copilărit într-un sat din Dâmboviţa, Brăneşti, crescând într-o familie fără mari posibilităţi financiare, cu o mamă învăţătoare şi un tată tâmplar. Tatăl său, fost vice campion naţional la înot, şi-a deschis după Revoluţie un mic atelier în spatele casei, afacere cu care şi-a întreţinut copiii. 

”Cu acest mic atelier a reuşit să ne ţină la şcoală pe mine şi pe soră-mea, dar nu i-a fost deloc uşor. Toată copilăria mea, familia mea a fost datoare vândută. Am avut ipotecă pe casă şi pe tot ce mai aveau ei”, a declarat Vlad Voiculescu pentru life.ro anul trecut, adăugând că la primul său job şi-a făcut un credit cu care a achitat datoriile părinţilor. 

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii

”Datoriile le-am plătit împreună abia în 2007, când eu aveam un job la Viena şi am putut lua un credit, iar tata a putut vinde bună parte din ce avea”, explica pe pagina sa de Facebook acum ceva vreme Vlad Voiculescu, care a transformat casa copilăriei în cunoscutul MagiCAMP în primii doi ani de activitate ai iniţiativei. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările