News

Trupul actriţei Naya Rivera, recuperat din lacul unde s-a înecat. Primele imagini

Trupul actriţei Naya Rivera, recuperat din lacul unde s-a înecat. Primele imagini camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Trupul actriţei Naya Rivera a fost recuperat din lacul unde s-a înecat. Fiul ei a făcut declaraţii despre ultimele minute de viaţă ale mamei sale. 

Vedeta s-a înecat pe 8 iulie, în Lacul Piru, din California, unde se afla cu fiul ei de patru ani. Abia după şase zile de la tragedie, poliţiştii au găsit trupul fără suflare al Nayei Rivera. Se pare că băieţelul său le-a spus poliţiştilor că el şi mama lui au mers să înoate, dar că ea nu s-a mai întors. El a adăugat că s-a uitat în urma lui şi a văzut-o cum dispare în apă.

Se pare că Naya Rivera a reuşit să îl împingă pe Josey înapoi pe barcă şi astfel i-a salvat viaţa, însă nu a putut să se salveze şi ea. "A avut destulă energie să îşi ducă fiul înapoi pe barcă înainte de a se îneca", a spus şeriful Bill Ayub, conform cnn.com.

Trupul ei a fost găsit plutind în regiunea de nord-est a lacului, unde apa are o adâncime între 10 şi 18 metri.

Actriţa din serialul "Glee", Naya Rivera, se plimba pe lac cu fiul ei

În vârstă de 33 de ani, Naya Rivera a închiriat o barcă şi a ieşit la o plimbare pe Lacul Piru în după-amiaza de miercuri, împreună cu fiul ei de 4 ani. Cum termenul la care Naya trebuia să returneze barca a fost depăşit, un angajat al centrului de închirieri a început s-o caute, descoperind barca plutind în zona de nord a lacului. În barcă se afla fiul actriţei, care purta vestă de salvare - iar lângă el mai erau o vestă de salvare şi geanta Nayei, cu actul de identitate, însă Naya nu a fost de găsit până în data de 13 iulie.  Înregistrările video de pe ponton arată că în barcă nu s-a mai urcat altcineva în afară de Rivera şi fiul ei.

Micuţul se află acum în siguranţă, în grija familiei. Naya a interpretat-o vreme de 6 ani pe Santana Lopez în show-ul Fox Glee. Actriţa a fostă căsătorită între 2014 şi 2018 cu actorul Ryan Dorsey, căsnicie din care a rezultat fiul pe nume Josey.

Foto: Instagram, Profimedia